Poraďte zubára v Prešove

danette
10. feb 2015

Navštevujem zubára, s ktorým som celkom spokojná, robí načas, nemá vysoké ceny, ale nie je príliš citlivý. Chcela by som nájsť nejakého zubára, alebo ešte lepšie zubárku v Prešove pre deti. S citlivým prístupom, ale zároveň aby mal/mala skúsenosti a nebála sa trebárs vytiahnuť zub, lebo počula som aj o takých. Ďakujem 😉

radopp
10. feb 2015

@danette Stále máš 2 možnosti:
1) Najlepší zubár = žiaden zubár. Prestať jesť jedlo poškodzujúce zuby, neničiť ich zubnými pastami, boľavé vtrhnúť, malé kazy neopravovať.
2) Prosiť zubára s množstvom pacientov či ťa vezme. Podľa bydliska musí. Poslušne ísť na preventívnu prehliadku aby poisťovňa preplatila úkony. Podvoliť sa názoru zubára na ošetrovanie zubov, inak ťa vyhodí. Byť statočná pri častých bolestiach zubov, to čo ťa nezabije ťa posilní. Nechať si rozvŕtať aj zdravé zuby, vložiť do nich ortuť v amalgáme. Bolestivé vŕtanie v blízkosti nervov. Ťahanie nervov. Skutočné sado-maso. Vkladanie jedov pod cement do rozvŕtaných zubov, Časté ožarovanie rontgenom. Možno chirurgické spájanie rozpadnutej sánky. Možno rakovina. Vysedávanie v čakárni. Chýbanie v práci.

danette
autor
10. feb 2015

@radopp ešte mi pošli nejaký tip ako schudnúť zo 10 kg 😉

radopp
10. feb 2015

@danette prejdi na vegánstvo a máš to za pár týždňov

danette
autor
10. feb 2015

@radopp tak potom mi už možno aj tie zuby samy vypadajú...

stangb
10. feb 2015

tak toto su ine rady :D :D :D

ja mam zubarku v Chminianskej Novej vsi,par km od PO,je super, mala som u nej pauzu ked som sa nastahovala do Bratislavy,dala som si kartu tu,ale ked som prisla behom 3 rokov o 3 zuby a o kopec penazi tak som ju poprosila nech ma vezme spat a radsej dochadzam cez celu republiku ale je naozaj skvela.a bola som u nej aj s rocnou dcerou.len neviem ty asi hladas priamo v PO

danette
autor
10. feb 2015

@stangb ano hladam skor priamo v PO, ale dakujem konecne za normalnu odpoved 😵

radopp
10. feb 2015

@danette Prečo by ti mali vypadnúť zuby? Prečo nevypadnú miliardám bylinožravých zvierat, alebo miliardám budhistov/hinduistov? Niečo vieš alebo sa len tváriš že niečo vieš?

radopp
10. feb 2015

@stangb Ročnú dcéru ošetruje zubár? To sú iné rady... ☹

stangb
10. feb 2015

@radopp kde som pisala o osetrovani?? Boli sme sa skamaratit 🙂 ukazala pani doktorke zubky,posedela si v kresle a bolo ;)

radopp
11. feb 2015

@stangb to je choré

cokyna
11. feb 2015

@danette Ahoj, zaujala ma téma, pretože akurát hľadám zubára pre seba. Ale pre deti ti môžem odporučiť pani zubárku Čarnoku Tatianu, ktorá sídli na lesníckej aj na železničiarksej ulici. Ona má deti rozdelené podľa veku. resp. ja so svojimi chodím na železničiarsku na lesníckej je v škole tam už má väčšie deti a dospelých. Čo sa týka detí, ja som spokojná. Chcela som, aby si malý zvykol, nemal strach a traumu zo zubára, tak ako ja :D a naozaj to s detmi vie. A myslím, že nie je ani nejako extra drahá.

radopp
11. feb 2015

Malé deti sú úprimné, majú radi zvieratká a boja sa zubárov.

stangb
11. feb 2015

@radopp jasne jasne ;)

satyabhama
17. feb 2020

@cokyna prosím, pani Čarnoká berie iba dospelých, alebo aj deti? Aj keď vidím, že je príspevok starý 4 roky 😂 akurát hľadám zubárku v Prešove. Vďaka za odpoveď.