Hľadám dobrého zubára v Košiciach viete poradiť. Alebo poznáte Stanislav Tudaj??? 😀
Ja chodim k dr. Cuľbovej, prebrala ambulanciu po Trojanovej, sidli na Mudronovej ulici, oproti Starej nemocnici, bola som u nej uz 2x a je velmi precizna (teda mne robila len prevenciu, ale fakt poriadnu). Tudaja nepoznam.
Dr. Peter Svoboda pri Marat. mieru KE - velmi profesionalny zubar, kvalitna praca, super sestricka, necaka sa dlho, hlavne citlivy pristup - nic neboli. Jedina nevyhoda: je trosku drahy, biela plomba napr. inde 17-20 eur a on 28 eur. Ale praca je precizna, netreba chodit nic opravovat, reklamovat a pod.
Ahoj ja chodim na Alzbetinu ku zubare Vinnaiovej .je velmi zlata aj sestricka je super a ma tam aj dentalnu hygienu.takze urcite odporucam.
Ahoj, neviem, či je to ešte aktuálne, ale naša celá rodina chodí k DR. Tudajovi, je fantastický. Vrelo odporúčam, manželovi doslova zachránil celý chrup 🙂 Je síce dosť drahý, ale sú to tie najlepšie investované peniaze, pretože tretie zuby už nikomu nenarastú. Ja odkedy k nemu chodím, nemala som žiadne problémy so zubami, žiaden kaz, takže raz ročne absolvujem prevenciu, dentálnu hygienu a ďalší rok mám pokoj. Takže v konečnom dôsledku je to podstatne lacnejšie, ako zaplatiť zlému zubárovi niekoľkokrát ročne kadejaké zázroky.
Ahoj, dievcata, chcem sa opytat na Dr. Tudaja, ci je to este aktualne a robi v Ke? Ake su Vase skusenosti po rokoch?
Dakujem.
mam dobre skusenosti d Dr. Gramatovou- ma amb. na Mlynarskej aj v Krasnej a tiez s dr. Prokopovicom na Krivej, aj ked naposledy ked som sa u neho objednavala, tak uz tam mal nejake ine zubarky, ale robili v pohode a ja som si uz so zubami teda uzila riadne. obaja su suromny, nie lacny, ale maju dobru robotu aj vybavenie ordinacie.