prosim o radu... potrebujem dobreho zubara pre 6 r. syna,
poradite mi niekoho v tt? povodne som chcela dr. Varačkovu je na Okruznej- vo Vůje... aky je odbornik? je draha?
pripadne niekho osvedceneho z tt kto berie pacientov, a je LUDSKY!
dakujem za nazory... potesia ma aj peijemne aj menej prijemne ;) . danka
dakujem za odpoved... potesilo by ma meno tej zubarky,ak si spomenuea prosim daj vediet.. dakujem ;)
@marianeta neviem, kedy si bola naposledy, ja chodím s malou tiež tam, ale zubárka, ktorá tam bola minulý rok, už tam od prázdnin nie je. Otvorila si svoju vlastnú ordináciu - má ju spolu s otcom a tuším aj bratom ( Barbora Križanová)
@danielasimonko ako som písala, tiež chodím s malou k lužákovi, boli sme minulý týždeň a bola tam nová mladá zubárka, meno neviem, ae prístup mala fajn.K eď tam pôjdeš , tak myslím, že ti malého zoberú, ale sú bez poisťovne, takže platíš. My sme teraz za prehliadku + rtg platili 20.
@anesim Ano aj mi sme skor boli u tej Križanovej,ale ani za svet si nespomeniem ako sa volá táto.
@danielasimonko ja si myslím že ak tam pojdeš tak ti malého dajú automaticky ku tej mladej. Aj susedu som tam poslala s dcerou a dali jej ju ku nej.
dievcata dakujem za prispevky... ude o to ze maly chodi 50 km k zubarke, a je prvak. nwmozme moc vymeskavat... ale dolezite je toto... mame 8 trvalych zubkov a vsetky stolicky zapecatene... pecate mu uz 2x vypadli( 2 pecate, na 1 hornej a1 dolnej stolicke).. maly pri tom mrnci, a spolupraca s nim je trosku stazena.... problem mam s tym ze ked sa opakovane aplikuje na tu istu stolicku kyselina - a nasledne po vycisteni pecat, ci to zubku neublizuje viac ako pomaha... narusa sklovinu... ??? mam precitanych spuuust clankov o pecateni ale toto som nikde nevypatrala... myslim ze zvolim Varackovu alebo dr. Petrika... a nachysat si tucnu penazenku ;))) piste , radte odporucajte.... dik ;))))
@danielasimonko Ahoj ja chodím s malym 6r. K lužakovy no tam su asi3 ambulancie a maly chodi k mladej zubarke.Priezvisko si neviem spomenuť.Ma super pristup kdetom nas tam ani nemukol.všetko deckam ukaže aj vysvetlí. Jedna plomba biela nás vyšla na 25€ a to ich ma už 3 a ešte jedna bude...