ahojte poradte mi dobru detskú lekárku v michalovciach. dakujem 🙂
my chodime k Matejovicovej a tiez som spokojna 🙂
@zymga ahoj a kde ma ordinaciu, a ma vela pacientov vies ide mi o to aby som nemusela stale cakat a ponahlat sa ako pri terajsej doktorke ze naraz sme v ordinacii traja potom jej vyzvana telefon 😒 dakujem
@sisapetrigova sidli na masarykovej ulici pri lekarni amara,a ma ale ked jej zavolas dopredu ze prides tak ta vezme aspon mna tak vzdy vzali.Ja som s nou velmi spokojna a ked ma vela pacientou tak mi povie nech pridem neskor aby som dlho necakala.Fakt super pristup 🙂
Ahojte je v Mi nejaka dobra ale hlavne trpezliva stomatologicka???dcerka ma kaz nejak sa mi ju podarilo prehovorik k návšteve zubara ale jej podmienka nje aby to bola žena 😉
Najlepšia detská lekárka Jurecková v nemocnici. Skvelá milá ochotná ústretova. 😉
Doktorka Gombošová
Ja sa chcem opýtať, či je spomínané tolerujú rodiča, ktorý zamietol očkovanie, a nemieni dieťa nikdy viac očkovať, či niektorý pediater podporuje alebo sa venuje alternatívnej medicíne či homeopatii a pod., my dnes nebývame chorí a keď aj niečo vieme si to vyriešiť sami, ale keby predsa len niečo a naozaj budem potrebovať akútne pomoc....ďakujem
Dr. Gombošová podporuje homeopatiu
Baby, poznáte takú pediatričku, ktorá rešpektuje rodičovu voľbu neočkovať dieťa - MI a okolie? (IP)
Nie som žiadna "biomatka", mám na to vážny dôvod, len napriek tomu som sa stretla s niekoľkými neochotnými pediatričkami na západe SVK. Teraz sa sťahujeme na východ a chcela by som nájsť niekoho, kto nám nebude komplikovať život...
@miska01111 Katka Bučko Fordosova, ma ordinaciu medzi 6 a 4 ZS
ja chodim uz skoro tri roky ku jasovskej a som s nou velmi spokojna 🙂