ahojte, čakám prvé bábätko a termín pôrodu sa neuveriteľne blíži. viete mi poradiť dobrého pediatra? ďakujem
@monci8888 ďakujem, kde má ordináciu? ja som tiež proti antibiotikám pokiaľ nie sú hneď nutné. takže by mi to vyhovovalo.
Albert Krištofík je dobrý lekár, nebudeš musieť čakať s bábätkom keď je choré, hneď ťa zoberie, na poradňu ťa objedná poobede a prvú kontrolu tvojho bábätka vykoná u teba doma. http://www.lekar.sk/1802/mudr-albert-kristofik/...
ešte jedna nepodstatné otázka. koľko má asi rokov 🙂
@monci8888
ona je mlada.. nejakych.. 35 asi... a tiez robi prehliadky doma a dieta do 1 roka ide bez cakania 🙂 takze pohoda 🙂))) ordinaciu ma na poliklinike , tam zboku na poschodi .. cakaren na konci za plastovymi dverami .. spoznas podla detskeho kutika 🙂
Ahojte babenky, viete mi prosím niekto povedať ,či pediater Mudr. Albert Krištofík ešte ordinuje v Zlatých Moravciach?
Vďaka za odpoveď 😉
@nika789 ahooj noo už odovzdal licenciu,isiel do dôchodku. VEĽKÁ ŠKODA. Ja som k nemu chodila s dievcatami bol vyborný,teraz neviem akeho pediatra mám vybrat...jooj som z toho neštastna. Prosim poradte dobreho pediatra,alebo lepsie sa spytam,ku komu ste žienky prešli od pana dr. Kristofika
ahoj.. no.. ja mam kovacovu annu a som VIAC nez spokojna.. niektori na nu nadavaju, ze nechce predpisovat antibiotika, ale mne to naopak vyhovuje... je vzdy na telefone ked ju potrebujem (kazdy dostane jej cislo na mobil a vzdy odpovie na akekolvek otazky)... je zlata a mala ju MILUJE :D