Chcem sa opýtať, vie mi niekto odporúčať dobrého pediatra v Trebišove? Ku komu chodíte?
Dakujem za radu, nikoho nepoznam, tak zistujem, kto má aké skúsenosti...
@waletta ja som zas veelmi spokojna s doktorkou Halapinovou - premna je ona ta mudra a skusena odbornicka 😉 ... ambulanciu ma oproti nemocnici v budove kde je lekaren Avicena .... vzdy je k dispozicii - aj po pracovnej dobe je na telefone ... 😉 nam osobne pomohla vela x a vzdy presne stanovila diagnozu, nehadala a nedava len tak antibiotika co je podla mna dolezite .... mam skusenost aj s inymi doktorkami (ked zastupovali tu nasu) a tie bez CRPčka hned dali ATB, co sa mi vobec nepacilo a nakoniec aj tak neboli potrebne ... dufam ze ti tu napise vela zien o svojich pediatrickach ,aby si sa vedela spravne rozhodnut 😉
dakujem mj28, a to si sa išla k nej nahlásiť tesne pred pôrodom, alebo ako si sa s ňou dohodla? prijíma nové detičky?
@waletta určite prijíma detičky 😉 ja osobne som nebola pred pôrodom - nestihla som,ale ako som išla z pôrodnice s babom,naša prva cesta viedla k nej - pozrela či je všetko v poriadku,odmerala,odvazila ... ak máš čas,tak zajdi a informuj sa,aby o vás vedeli 🙂 ale ak nestihnes ani ty 😉 ,tak nevadi ... pojdes zaňou keď vás prepustia z nemocnice ....
Dakujem veľmi pekne za rady...
to fakt? no dobre, budem uvažovať. dakujem.
@waletta jednoznacne doktorka Sincakova, ambulanciu ma v nemocnici. ja som k nej chodila ako dieta a aj teraz ked som mala problem s svojim babom a dvaja dalsi lekari to nevedeli poriesit tak som isla k nej lebo je to naozaj velmi mudra zena, skusena a odbornicka. je ochotna vzdy pomoct a prakticky poradit. nevahala som za nou cestovat 5Okm ked bolo treba.