Poraďte pediatra v Ružinove

ssssofi88
11. jún 2013

Ahojte prosím poraďte mi 🙂 bývam v Ba v Ružinove a hľadám Pediatra v okolí

siska53
11. jún 2013

Dr. Dzuppova na Papradovej je dobra!

julka1981
11. jún 2013

Dr. Pisoňová na Teslovej 33 je výborná 🙂

hrasiak
11. jún 2013

My sme od Dzuppovej odisli - teraz chodime veeeeelmi daleko (25 km) - a to byvame od Dzuppovej 50 m. Podla mna ma prilis vela pacientov a nezvlada to. Poradnu babatiek dava uplne bezne aj do normalnych ordinacnych hodin, takze tam prides a cakaren plna chorych deti + na ten isty termin poradne objednava 2-3 deti (akoze napr. na 9,30 tam cakame 3 mamicky s detmi medzi chorymi detmi). Cele zle. Navyse, ked na poradni v 5. mes. sme sa zacali bavit o prikrmovani, tak mi take bludy porozpravala, ze vtedy som sa rozhodla odist. Dcera bola plne kojena, mala som zacat mliecnymi kasami na veceru (s umelym mliekom, ze naco to mam zarabat do svojho, ked za chvilu bude papat jogurty), co sa tyka masa, tak citujem: "mne by sa tak pacila pecienka zo zajacika". Jej sa pacit moze, ale dietatu do medzi prvymi maskami isto nedam, a mozno ani do 3 rokov, a to moji rodicia chovaju domace zajace..... A na zaver mi dala reklamne letaciky Hipp, France Lait a pod., aby som vedela, ako krmit svoje plne kojene a dobre prosperujuce dieta ! Takze ja Ti zial pediatricku v Ruzinove neporadim, lebo teraz chodime do Devinskej Novej Vsi (z Ruzinova), ale s Dzuppovou sme neboli spokojni.

siska53
11. jún 2013

@hrasiak tak to je divne, my sice k nej uz nechodime, lebo vyhrala pohodlnost, ze u ziadneho dr. nebudeme cakat, ale to nechapem... Co sa tyka prikrmov, tak som sa podla nej riadila i pri druhom babu- zacat mrkvou, potom zemiak atd... Dokonca petrzlen a celer sme mali davat az po roku, o pecienke ani slovo a kase az co najneskor. A ziadne prikrmy pred dosiahnutim 6.mesiaca mi nekazala davat, naopak, pockat..ja som skor lutovala, ze idem od nej, hoci aj s touto som spokojna...akurat, ze v sukromnom centre..

hrasiak
11. jún 2013

@siska53 no zial, mne ju poradila kamaratka, co k nej chodi s 2 dcerami, ktore ma inac velmi casto chore, takze je u nej varena pecena. A zhodou okolnosti teraz uz aj ona od nej odchadza - tiez mala take blbe skusenosti, akoze doniesla stolicu mladsej dcery s podozrenim na hlisty, dr. to neposlala na ziadny rozbor nic, ziadne vysetrenie, ale "preventivne" celej rodine predpisala nejaky ekrazit.... a zlaty klinec - jej dcera nakoniec hlisty nemala a oni prezieravo cela rodina tie lieky ani nebrali... tak to je co za pristup ? Proste sme sa zhodli, ze na zaciatku bola dobra, ale uz ma toho vela a ide to velmi na ukor kvality.
... no a tie prikrmy - neviem, ake velke mas deticky, ze kedy si s nou tie prikrmy riesila, ale tak vtedy mozno este nemala letaciky a co ja viem co, tak vtedy kase nebolo treba.....

siska53
11. jún 2013

@hrasiak aha, no to je dost mozne.. Mala dobre referencie, vsetci k nej sli a asi to prehnala..tak potom nic..ja som si ju pamatala ako vybornu lekarku s milym pristupom. Aj vzdy telefonicky ochotne poradila..