Poraďte pediatra v Nových Zámkoch, Šuranoch a v okolí

ianna
18. jún 2012

Ahojte mamicky, prosim Vas, s ktorymi pediatrami v okoli Novych Zamkov a Surian mate skusenosti? Nasa pediatricka ma uz par krat velmi sklamala a dotkla sa ma. Jednoducho jej uz nedoverujem a rozhodla som sa, ze ju zmenim. Tak by som chcela vediet, ake mate nazory na lekarov...

ingaaa
3. sep 2012

Chcela by som len upozornit na Dr: Szaboovu pani doktorku detsu strasne problemi, mala ma len rok ustavicne nebola v ambulancii dosli sme na kontrolu a pravda ze nebola tam,tak som sa trepala s jedneho konca mesta na druhy a zbytocne sa mi to stalo asi 3x som sa rozhodla ze zoberiem od nej kartu uz teraz k pani Dr. Cibulkovej , kartu mi ani nechcela vydat povedala ze ju 15teho posle pani doktorne pravdaze ju neposlala dneska som bola u nej ze preco tak sa vyhovarala a ze sa nemam rozkrykovat a zabuchla mi pred nosom sestrička a pani doktorka sa zatajila aj predomno aj pred manzelok ked taam volala..

Pani doktorka aj setrycka maju krasne dlhe farebne gelove nechtyky co sa mi hned nezdalo nie som nejaka staromodna aj ja mam nechty ale jedna doktorka co pracuje s babatkami by take urcite maat nemala..

Takze absolutne Dr. Szaboovu neodporucam !!!!!!!!!!!!