Ahojte, prosím poraďte dobrého pediatra v Košiciach. Najlepšie by bolo na Furci (poliklinika Marshala Koneva),ale môže byt aj z inej časti KE. Pripadne, ktorého pediatra neodporúčate? Ďakujem;)
MUDr. Dupkalova je velmi dobra, mila pani doktorka 🙂
Za mna MUDr. Eva Antonyova na spominanej poliklinike na Furči. Uzasna lekarka, mile sestricky, vsetko tam funguje ako ma. Ked si objednana na cas, tak to plati. A nieje problem sa dovolat aj telefonicky ako u vela Dr.
@gabika210592 ja vojtkovu urcite neodporucam..pred par mesiacmi sme od nej odisli ...ignorovala rodinnu anamnezu (nezistovala),neriesila nase podozrenie na ABKM (co sa potvrdilo), nevsimla si herniu, neporadila absolutne s nicim (prve topanky, zubky, prikrmy)
@jvasenka dobrý deň čítam ze mate v moldave pani doktorku ako sa vola ja som dnes bola sú tam 4 doktorky ani jedna nechcela zobrať malu a to sme z jasova
@gabika210592 my máme Dr. Marinovu v detskej fakultnej nemocnici. Je veľmi dobrá všetko stále vysvetlí nieje problém sa telefonicky dovolať a poradiť. Komunikujeme aj mailom. Pošlem foto čo malému je ak nejaká vyrážka ona odpíše či máme prísť alebo stačí kúpiť to a to a veľmi sa mi páči jej prístup k deťom. Stále keď tam prídeme vezme si ho na ruky hladká ho hovorí aký pekný chlapček a také milé zdvorilosti. Sestrička je tiež veľmi milá. Ja na ňu nemám zlú recenziu.
@85miska aha tak to je potom super doktorka no my máme v čani pani doktorka fričova je veľmi dobre milá ja ju ani nechcem vymeniť len taky je problém ze z jasove do čane sa problém dostať ak nemám vodičak a autobus je to dosť ďaleko aj prestupovat treba a nemám tuná nikoho kto by ma vedel odniesť kvôli tomu som riešila doktorku v moldave ale nechceli ju zobrať