Poraďte neurológa

tinulka193
20. feb 2020

Prosím o radu.Hľadám dobrého neurológa. Som z Trenčianskeho kraja ale kludne pôjdem i do iné kraja.Skúšala som volať viacerým ale všade je veľa pacientov. Tak prosím o radu kde ma zoberú na vyšetrenie nakoľko mám od dvoch odborných lekárov doporučenie k neurologickému vyšetreniu no ale nemám kde ísť na vyšetrenie. Ak aj som sa dovolala tak čakacia doba 9 mesiacov. Ďakujem za všetky odporúčania.

janne318
21. feb 2020

@tinulka193 výborného neurológa poznám na východe Slovenska. Ak by si bola ochotná cestovať za ním cez pol krajiny, pošlem kontakt do IP. Ja som za ním išla tiež na odporúčanie až z BA, cca pred 3 rokmi, prekonzultovať stav blízkej osoby, ktorá v tom čase žiaľ ležala v kóme v bratislavskej nemocnici. A môžem Ti povedať, že som sa od neho dozvedela viac, než od izbového lekára tejto pacientky. Prešiel si všetky lekárske správy, ktoré som mu doniesla a venoval sa mi vyše hodiny.

nunusa11
21. feb 2020

@tinulka193 skus v Malackach - dr. Felediova sukr. Zdravotne centrum Medicon.mna objednala vcera na 5.3.2020.inde tiez bezuspesne XY mesiacov cakacka.

polodrahokam
21. feb 2020

@janne318 Prosím, aj mne by si mohla poslať kontakt? Dík.

janapeterjana
21. feb 2020

@tinulka193 a Sinalgis v BA? Sú súkromní, ale ak nevadí..

lucia147852
21. feb 2020

Ja odporúčam Dr Slezaka, ba Ružinov. Objednanie cca do mesiaca. Super prístup. Skvelý odborník. Za mňa len chválim

deti95060810
21. feb 2020

@janne318 môžem poprosiť kontakt prosím? potrebovala by som kvôli dcére...ďakujem

ninapat
22. feb 2020

@tinulka193 Prave pre toto cakanie, co si pisala som ja isla na sukromnu kliniku, mala som caste migreny a bola som na nervy z toho, ze niekde by som na vysetrenie mala cakat niekolko mesiacov. Napokon som sa objednala do Spinnu a tam som zasla, dali mi presny termin a vtedy som sa dostavila, ziadne celodenne cakanie niekde v cakarni alebo co 🙂 Aj na magnetickej som bola pre tie problemy 🙂

carmenuska
22. feb 2020

Ak si ochotná zaplatit,tak spinn clinic v Ružomberku

tinulka193
autor
24. feb 2020

Ďakujem Vám všetkým veľmi pekne za odporúčania !

izabela333
24. feb 2020

@ninapat Prosim Ta a co zabralo na tie migreny? Ja ich mam stale a od liekov proti bolesti som si privodila zapal zaludku :( Je to jeden kruh a neviem si pomoct.

ninapat
28. feb 2020

@carmenuska Suhlasim, mam skusenost 🙂
@tinulka193 Ako si sa napokon rozhodla?
@izabela333 Pomohli mi lieky od lekara. Tiez som si jedno obdobie davala lieky od bolesti a to barsake, co mi prisli pod ruku, co som mala doma, len niektore mi ani nezabrali a tiez mi to zaludok zatazovalo. V prvom rade ale chod fakt s tymito problemami k doktorovi, nech zistia kde je pricina. Preto mavas taketo bolesti. Ako casto to mavas?

izabela333
28. feb 2020

@ninapat dvakrat v mesiaci a tri dni. Neurologa mam, mam triptany ale niekedy nezaberaju, preto hladam alternativu. Vysetrenie mam CT a MR a vsetko Ok, zaver: menstruacna migrena viazana na hormonalny cyklus.

ninapat
1. mar 2020

@izabela333 A antikoncepciu alebo nieco take, ze hormony aby sa nejako upravili, aby ti nesposobovali take problemy ti tvoj gyn nenavrhol?

izabela333
1. mar 2020

@ninapat nic, uz som to spominal kazdemu lekarovi. nikto so mnou nic nerobi. Povedia, ze dvakrat do mesiaca je celkom ok, to ze su tri dni je vela ale na to su triptany- predpisu, a dovi. kontrola o rok.