Poradte neočkujúceho pediatra v Spišskej Novej Vsi

marikakv
6. apr 2013

Zdravím Vás všetkých 🙂 Mám na Vás otázku..., nepozná niekto alebo nevie niekto o nejakom pediatrovi okrese SNV, ktorý nerobí problémy z toho, že nechcem očkovať svoje dieťa? Zatiaľ sa mi takého nepodarilo nájsť, a to už hľadám dlhšiu dobu. Ak by ste mali nejaký typ, naozaj mi pomôžete a budem rada. Som tu nová a ďakujem vopred veľmi pekne všetkým, ktorí mi napíšu-môžme aj v súkromnej diskusii alebo cez email! Ak by niekto nechcel tieto údaje dávať na net-čo chápem. Ešte raz ďakujem!

janinah
6. apr 2013

už tu podobá otázka bola...ak niekto uvedie meno lekára,tak pán doktor môže mať problém 😒

marikakv
autor
6. apr 2013

...tak aspoň nejakého dobrého doktora alebo doktorku, ktorá nedáva za každú cenu hneď ATB a kombinuje to aj s homeopatiou alebo inou alternatívnou metódou?

azbestica
6. apr 2013

@marikakv myslim ze lekara ktory ta nenahlasi na urad, ked nedas zaockovat dieta nenajdes :( ak nahodou ano tak mi prosim napis postu tiez by ma to zaujimalo 🙂 a my chodime ku Macejkovej - poliklinika pri Hornade je myslim celkom ok hlavne ze nepcha do deti ATB pokial si nie je ista ze je to nutne a je aj homeopatka 🙂

marikakv
autor
7. apr 2013

Ak budem vedieť, pošlem Ti info🙂 Ale aj tak ďakujem za tú Dr. Macejkovú.

ivetka79
21. júl 2022

@azbestica aj mňa by to zaujímalo, ďakujem za typ, ak dáte😊