Poraďte nemocnicu, kde robia operácie tumoru na mozgu

ironfit
8. nov 2021

Dobrý deň, vedeli by ste mi tu niekto odporučiť nemocnicu kde robia tieto neurochirurgicke zákroky fakt na špičkovej úrovni? Kde sú najlepší odborníci na tieto prípady?... Slovensko, Česko, Rakúsko, Nemecko, Poľsko,..... Veľmi by nám to pomohlo, ďakujem 🙏🙏

nique
8. nov 2021

Nedavno som videla v telke relaciu o chlapcovi z Prievidze, ktory operaciu podstupil v Nemecku. Na Slovensku ho nikto nechcel operovat. Nepamatam si detaily, ale skus pogooglit.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ironfit
autor
8. nov 2021

@viestta ďakujem, ide konkrétne o ložisko vľavo v amygdale v charaktere low grade tumoru, ak by mal niekto náhodou skúsenost veľmi pomôže🙏

ivkazba
8. nov 2021

Kramáre, docent Andrej Šteňo (pozor, na danej neurochirurgii pôsobí aj jeho syn), myslím, že patrí medzi európskú špičku.

e1i
8. nov 2021

@ivkazba nie je náhodou Andrej syn a otec je Juraj?

ivkazba
8. nov 2021

@e1i dobré 😉 Máš pravdu, otec je Juraj. Dik.
@ironfit

vulka
8. nov 2021

@ironfit Praha

llenka1
8. nov 2021

@ironfit Neurochirurgia UVN Praha, pacientov posielam tam. Spickove pracovisko.

oslo1
8. nov 2021

V UK mozem odporucit Oxford, spickova klinika. Dalej Este UCLH na Queen Square v Londyne.

palinohavino
13. nov 2021

@ironfit Nemocnica svätého Michala Robert illes ,potom si chvália aj BB a MT

palinohavino
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
palinohavino
13. nov 2021

@ivkazba Šteno tam už nebol keď som tam bol naposledy a už to není také dobré ako bolo na Kramároch z mojej skúsenosti celé zle majú tam chaos

kacenocka2
4. aug 2022

@llenka1 zdravím..keďže píšete že tam posielate pacientov, ako je to s SK poisťovňou, preplatí operáciu v Čechách slovenským pacientom? Ďakujem

llenka1
11. sep 2022

@kacenocka2 pracujem v CR, ako hradi vykony slovenska poistovna netusim...

kacenocka2
22. feb 2023

@llenka1 aka je pravdepodobnosť že sa operacia nepodarila,alebo že po operácii sa stav ešte zhoršil?

zuzanafetykova
3. feb 2024

Prosím Vás a neurochirurgia v KE na terase? Mal tam niekto skúsenosť? Ďakujem.