Dobrý deň, vedeli by ste mi tu niekto odporučiť nemocnicu kde robia tieto neurochirurgicke zákroky fakt na špičkovej úrovni? Kde sú najlepší odborníci na tieto prípady?... Slovensko, Česko, Rakúsko, Nemecko, Poľsko,..... Veľmi by nám to pomohlo, ďakujem 🙏🙏
Kramáre, docent Andrej Šteňo (pozor, na danej neurochirurgii pôsobí aj jeho syn), myslím, že patrí medzi európskú špičku.
V UK mozem odporucit Oxford, spickova klinika. Dalej Este UCLH na Queen Square v Londyne.
@ironfit Nemocnica svätého Michala Robert illes ,potom si chvália aj BB a MT
@ivkazba Šteno tam už nebol keď som tam bol naposledy a už to není také dobré ako bolo na Kramároch z mojej skúsenosti celé zle majú tam chaos
@llenka1 zdravím..keďže píšete že tam posielate pacientov, ako je to s SK poisťovňou, preplatí operáciu v Čechách slovenským pacientom? Ďakujem
@kacenocka2 pracujem v CR, ako hradi vykony slovenska poistovna netusim...
@llenka1 aka je pravdepodobnosť že sa operacia nepodarila,alebo že po operácii sa stav ešte zhoršil?
Prosím Vás a neurochirurgia v KE na terase? Mal tam niekto skúsenosť? Ďakujem.
Nedavno som videla v telke relaciu o chlapcovi z Prievidze, ktory operaciu podstupil v Nemecku. Na Slovensku ho nikto nechcel operovat. Nepamatam si detaily, ale skus pogooglit.