Ahojte, prosím, poraďte mi infektologiu aj súkromnú, kde mi dajú skorý termín.gynekologicka sa mi už boji liečiť ureaplazmy miliontykrát ATB tak ma poslala na infektologiu. Ďakujem
Infektolog len predpíše ďalšie ATB a je dosť možné, že nezaberú a budeš brať dookola. Choď sa normálne objednať do spádovej nemocnice, tam sa nečaká na termin nejako dlho.Mne traja gynekológovia a imunologicka po roku trápenia povedali, že také nízke hodnoty a bez priznakov sa neliečia. Imunologicka mi len dala terapiu imunorom, aby sa odo mňa infekcie drzali ďalej.
@janickadr ale áno, gynekológ tam pošle vtedy, ak už vyskúšal jemu dostupné ATB a treba silnejšie, ktoré on predpísať nemôže.
Tak hocikde? Napis aspon oblast ci ti nevadi ak si z bratislavy cestovat do svidnika? 🤷🏻♀️
Infektologiovia posobia spravidla pri nemocniciach, resp.v nemocniciach, spravidla sa k nin bezne neobjednava. stsci vymenny listok. Sukromni nie su (len ti, co sa venuju cestovnej medicine) A nepocula som o tom, ze by ureaplazmy liecili, to je v kompetencii gynekologa, pripadne dermatovenerologa, imunitu pripadne moze vysetrit imunoalergolog...