Hladam detsku doktorku v okoli Turčianske Teplice po pripade aj Martin -okolie ...
@iwet9 ahoj, tiež odporučam MUDr. Valentu, ako baby predo mnou. ja sama som k nemu ako dieťa chodila a je to ozaj skvelý odborník. Kedysi bol myslím, že primárom a dnes má vlastnú ambulanciu už veľa rokov v Turanoch a v Krpeľanoch, strieda sa to, ty by si to mala bližšie do tých Turian, tam kedysi chodil ordinovať 4x do týždna, neviem ako je to dnes.
Poznám mamičky čo k nemu dochádzajú aj z Martina, mnoho rodičov preferuje jeho prístup ku chorobám, velmi zriedka predpisuje antibiotiká.
Tak ja s deťmi chodím ku nemu ešte stále od dnes ordinuje po dovolenke a v Turanoch je už 10 rokov. V piatok je v Krpeľanoch - celý deň. Ale nie je problém za ním aj tam zájsť. Kartu má v systéme. Mám 19 r. syna, takže viem kedy prišiel. Ak by ste niečo potrebovali, dajte vedieť, my tu bývame.
@bonaqa2013 ahoj, aj ja tu bývam, a myslím že v turanoch je viac ako 10 rokov, predtým si spomínam ako dieťa na mudr makovickú, aj tá bola dobrá...ale valenta je super, malé detičky sa ho vôbec neboja a to je veľká výhoda, ale poznám žial aj mamičky čo ku nemu nechcu chodiť, aj ked su odtialto, tomu sa vsak velmi čudujem, radsej uprednostia napr dr.konvitovu v sučanoch ktora pomaly aj pri nádche predpíse antibiotika... 😒
už si spomínam ako ordinuje 😀 pondelok, utorok cely den v turanoch, streda do desiatej v krpelanoch a potom v turanoch a stvrtok cely den turany a piatok cely den krpelany 😀 si mi to ozrejmila, ja som už u neho nebola nejake 3 roky, odkedy ma už vyradil zo systemu, tak som zabudla ako to tam chodi presne 😀
diky baby ste zlate 🙂
🙂
Super lekár je Mudr. Valenta. Kedysi pracoval ako primár v nemocnici na detskom.