Súrne potrebujem nového zubára, nemám s nimi dobré skúsenosti. Potrebujem vytrhnúť dve stoličky a k terajšej zubárke už nechcem ísť (má dve ruky ľavé). Počula som, že dr. Sádecká je super, ale potrebovala by som aj váš názor. Vraj je dobrá, ale veľmi drahá. Nemá mi kto poradiť, potrebujem zubára na poliklinike Klokočina s ľudským prístupom a hlavne nech vie trhať zuby. Budem vďačná za každú odpoveď.
Booože, celý deň som na nete, lebo zajtra ráno si chcem dať vytrhnúť stoličku a jediná zubárka, ktorá má dobré ohlasy je dr. Sádecká. Nemám na výber, môžem si vybrať len niekoho z polikliniky, tak som dúfala, že tam bude niekto, kto za to stojí.
Bývam blízko polikliniky a je to na skok. Mne sa totiž dlhšie hoja rany a dlho krvácajú. keby som mala chodiť do mesta autobusom, to by som nedošla. Vodičák nemám, takže jediné východisko je blízko domova. Momentálne mám zubárku v Krškanoch (chcem od nej odísť) a keď som chcela aby mi vytrhla zub, bola som odkázaná na môjho priateľa, keď bude mať voľno. To nie je nič moc.
@renka2411 ale s tym robia vsetci zubary problemy,neviem preco maju to svoje heslo ze ,,zub musime za kazdu cenu zachranit,, aj napriek tomu ze ich pacient prosi aby ho vytrhli.kazdopadne drzim zajtra palce a obklukov sa vyhni dr stranskej na kloko,pouziva plomby po zaruke takze vypadavaju hned a ked chce clovek trhat zub povie ze na to je unavena
😲 dik za info...k tej stranskej urcite nepojdem, iba ze by som bola masochista. skusim tu sadecku, skoda, ze ju nik nepozna, chcela som sa trochu ukludnit.
@renka2411 moja mamina robila sestricku u zubarky na klokocine a ver mi ze ani jeden dobry zubar tam neni