Zdravím, môžete odporúčať dobrého pediatra alebo pediatričku v Ružinove ? Okrem príjemného správania je pre mňa veľmi dôležité, aby predpisovali čo najmenej antibiotík. Fakt iba keď je to nevyhnutné. Nemal by to však byť byť homeopat, som prívržencom "normálnej" evidence-based medicíny. Takisto nemám problém s vakcináciou.
(Viem že moja téma zvádza k odbočkám, ale veľmi prosím, obmedzte sa na rady k mojej otázke, k tomu čo ja si myslím že potrebujem. Na debaty proti vakcinácii alebo o užitočnosti / neužitočnosti alternatívnej medicíny sú tu iné diskusie).
ahoj, presne tento problém som riešila pred pár mesiacmi. Podľa referencií som vyberala lekárky na ktoré mamičky nedali dopustiť, ale o to horšie bolo osobné stretnutie. V každej ordinácii o pokus nahlásenia môjho dieťaťa mi hneď pri dverách (ani som sa k lekárke nedostala) oznámili, že nás nezoberú. Aj keď bývam v Ružinove, tak stále platí rajonizácia podľa ulíc. A kam podľa rajónu patríme, tak podľa referencií nič moc. Nakoniec náhodou som sa dozvedela o MUDr. Jane Sallingovej, Teslova 33 a tam sme sa prihlásili. Referencie som na ňu nikde nenašla. Nik ma nevyhnal hneď od dverí, ale vypočul si ma a nebol problém ani s našou ulicou. Pani doktorka nás videla zatiaľ iba 2 x, lebo môj malý ma iba mesiac. Sme trochu problémoví a pani doktorka nič nezanedbáva a na každú odpoveď mi podrobne odpovie. Aj ja som za, aby sa deťom zbytočne nepredpisovali antibiotiká a na homeopatiká mám svoj a nie moc dobrý názor. Dúfam, že budeme spokojní.
@bb6 chodime tiez k MUDr. Franiakovi, splna myslim to, co si predstavujes, zbytocne ti do nicoho nekeca, a urcite vychadza z EBM aj zo svojej dlhorocnej praxe. Co sa tyka ockovania dtto, pocula som, ze neockujucich rodicov ani neberie.
Ďakujem veľmi pekne. Môže ešte niekto poradiť dakoho ešte bližšie k oblasti ako je hotel Nivy ? Napríklad v Ružinovskej nemocnici alebo poliklinike ?
@bb6 http://www.detskylekarbratislava.sk/ ja chodievam k tymto pani doktorkam.oni sa striedaju jedna ma objednanych paciantov a druha nie to maju napisane v ordinacnych.aj ked teda uz nebyvam v Ba doktorku som nemenila prave preto ze som s nimi maximalne spokojna.ordinuju oproti kusok oproti kulturnemu domu Ruzinov
@bb6 ahoj,chodim s detmi k mudr franiakovi, atb predpisuje az ked je to nevyhnutne(moj syn mal svoje prve atb ako 5a pol rocny) sestricka mi pride stale taka bez nalady,nie neprijemna ale taka nijaka. ale inak som spokojna. http://www.framed.sk/