Prosím mamičky z Kežmarku, vedeli by ste mi poradiť nejakého skvelého pediatra, či pediatričku pre malé bábo? Ale hlavne
s dobrým prístupom do ordinácie s kočiarom, kde by sme si mohli nechať kočiar bez obáv a aby to nebolo ďaleko od sídliska
juh? Ďakujem za každú radu a diskusiu, nie som odtiaľto a veľmi tu nepoznám detských lekárov. ☹
Podla môjho názoru je v pohode, ma svoj názor, pokial máte zaujem poradí, svoj názor vsak nevnucuje, my sme kompletne ockovani, takze neviem aký ma názor na neockovanie, ale podla toho ako ho poznám, vam vysvetli rizika a zvyšok je na vás, myslím, že nemá potrebu nikoho lyncovat a co sa týka alternatívy tiez je to na vás, my sme skúšali aj homeopata, ale skončili sme zase uňho, v podstate ho homeopatiou nezatazujem, ked idem k nemu viem, že hľadá pomoc v klasickej medicíne ako klasicky lekar a mam dojem, že v KK je jedna pani doktorka detská, klasická mudr, ale pomáha detickam aj alternatívou, len netuším jej meno, kocky budu vedieť ak zadáte otázku do fora
Mudr Peter Ondo-Eštok, ambulancia je na Garbiarskej 19, obchodne centrum severka, milý ľudsky stale na telefóne keby nieco