Poraďte dobrého ortopéda v Bratislave

euffra
13. jan 2010

prosim, poradte mi dobreho ortopeda v bratislave

amdeis
13. jan 2010

Ahoj euffra, my sme chodili k Dr. Kusinovi ale len klbiky. Boli sme velmi spokojny s pristupom alekedze problemy sme nemali tak odbornost neriesim. SU nan vsak dobre referencie. Len sa tam plati. http://ortotop.sk/

monka88
13. jan 2010

ahoj euffra! Aj ja odporucam Dr.Kusina,ale tiez sme tam boli len s klbikmi.Ale keby sme nieco potrebovali,urcite by sme isli len k nemu.

helen
6. sep 2010

Ahojte, obnovujem túto tému, nemáte niekto skúsenosti s detskými ortopédmi v šnope? Prípadne s rehabilitáciami v Stamine na Teslovej ulici? Ďakujem pekne!

stanib
9. sep 2010

Tiez odporucam dr kusina ....na rehabilitacie chodila kamoska s dcerou v petrzalke, myslim ze ulica jankolova je to

lucia81
22. sep 2010

Ahojte, ja mám tiež skúsenosti s DR. Kusinom, ale nie dobré. Zanedbal mi u dcérky chôdzu po špičkách a má skrátené achillove šlachy. Teraz beháme po rehabilitáciach a je to dosť bolestivé. Ja mám veľmi dobré skúsenosti s ortopédom Dr. Hundjom v snop-e na Záhradníckej. Len mi po tom všetkom čo som chodila stále Dr. Kusinovi vynadal, že som prišla za päť 12.

helen
26. sep 2010

@lucia81 Len keby sa na termín do šnopu nečakalo tri mesiace 😒 ale vďaka za referenciu!

lucia81
27. sep 2010

Ja som tuším nečakala tak dlho, len nejaký mesiac. Zajtra sa idem objednať na kontrolu, tak dám vedieť na kedy nám dali termín.

lucia81
29. sep 2010

No, tak už sme objednaní na 25.11. Je to ešte skoro 2 mesiace, ale ja som chcela ísť k tomu istému lekárovi a ten robí len vo štvrtok, a okrem toho sa tam neplatí, takže ja som celkom spokojná.

helen
20. okt 2010

@lucia81 To je dobre. Ale na prvovyšetrenia sa čaká ešte dlhšie 😠 veď to nie je normálne..

rainee
22. okt 2010

dr. gajdoš na zs strečnianska, ale je súkromný len na objednanie, boli sme tam na klbikoch

veronique_1
6. apr 2011

PO narodeni sa kontroluju bedrove klby. My sme boli u sukromneho, aby to bolo rychlo a na jednom mieste. Ked bude mat dcera 8 mesiacov, mame ist na kontrolu, ci sa vytvorili jadierka. Ak by som isla ku statnemu lekarovi v Ruzinovskej nemocnici, co by bolo treba absolvovat? Napr. objednat sa k detskemu ortopedovi v poliklinikealebo v nemocnicnej poliklinike? Potom sa objednat na sono? Ist najprv k ortopedovi, potom na sono, potom s vysledkami zase k ortopedovi? Kolko sa caka, ked si nezaplatim obejdnavaci cas? Poradte, prosim, dobreho ortopeda.

kristinka.s
6. sep 2011

ahojte, tak mi sme sa tiez prave objednali k dr. kusinovi. mozete mi prosim povedat kolko a za co sa tam plati?
na stranke je to tak vseliako, a kedze sa neda dovlalat nemam zaidne ine info. dakujem pekne za kazdu odpoved.

kristinka.s
6. sep 2011

a este otazocka, mate pripadne typ na ineho ortopeda v ba?

lili777
14. sep 2011

@kristinka.s U neho sa tuším platí 14 eur. Tiež sme boli v troch týždňoch a potom v 8. mesiacoch sa chodí. My nemusíme, lebo malinká sa narodila s vyvinutými jadierkami. Ale to je dosť rarita, takže v ôsmich sa chodí znovu. Myslím, že tá suma vzhľadom na počet potrebných vyšetrení sa dá prežiť. A bol milý, ochotný.

domeli
27. jún 2012

oživujem túto tému, nakoľko sa chcem opýtať na MUDr. Houndja - máte niekto čerstvejšiu skúsenosť? Resp. chodíte tam aj teraz? Hľadáme totiž niekoho šikovného v tejto oblasti, nakoľko sa chceme poradiť a hlavne "dať vyšetriť" nožičky našej dcéry. Napr. @lucia81, Vy ho spomínate. Alebo niekto iný poradí?

raffaella
27. jún 2012

@domeli s tymto konkr. nemam skusenosti, ale na zaklade referencii som sla do Medifery ku MUDr. Gajdosovi (ak si dobre jeho meno pamatam) na Sturovu ulicu a boli sme spokojni.

domeli
27. jún 2012

@raffaella dík, skúsim aj na neho mrknúť

domeli
27. jún 2012

@raffaella a nevieš mi, prosím, povedať, aké sú tam objednávacie doby a poplatky?

raffaella
27. jún 2012

objednali ma skoro, neviem ci nie do tyzdna a poplatky - nuz tam je to celkom drahe, neviem ci nie okolo 30 eur, ale napamatam sa uz, bolo to asi pred rokom. Na stranke maju vsetky poplatky, pripadne sa ich rovno spytaj do telefonu a podla toho sa rozhodni.

domeli
27. jún 2012

@raffaella dík, idem mrknúť

beruska.zuzanka
18. okt 2012

Obnovujem tému, baby, som celkom v úzkych, hľadám ortopéda, ale najradšej nie súkromného, lebo chodíme na vyšetrenia celkom často, by som sa nedoplatila, najlepšie petržalka, vďaka.

veronique_1
12. apr 2013

@lucia81 Ahoj Lucia, ja hladam dobreho ortopeda, ktory robi vysetrenie bedrovych klbikov zdarma a ma tam aj ultrazvuk, takze netreba chodit na2 miesta. Plati to aj o tom Dr Hundjovi zo Snopu? Kolko sa u neho caka v cakarni?

lucia81
12. apr 2013

@veronique_1 Ahoj, na kĺbiky môžeš ísť zadarmo aj do Karlovej Vsi do polikliniky. Vyhladaj si na internete, je to tuším jediné miesto v BA, kde sa za toto neplatí, majú aj ultrazvuk, v SNOP-e nemám skúsenosti s kĺbikmi.

veronique_1
13. apr 2013

@lucia81 Dakujem za info. Tam sme boli so starsou dcerou, len som chcela nieco blizsie, lebo my byvame na konci Ruzinova.

katyka331
24. jún 2013

obnovujem tému,chcela by som poradiť dobrého detského ortopéda,nakoľko nás pediatrička poslala so synom kvôli plochým nohám. Poznám dr.Kusina,ten je fajn,len sa u neho platí. Pediatrička mi poradila Kramáre,ale odtiaľ nemám žiadne referencie na detských ortopédov.Tak by som chcela poprosiť niekoho,kto navštevuje detskú ortopédiu na Kramároch,či by ste mi neporadili dobrého ortopéda a ešte by ma zaujímalo,či ortopédi na kramároch predpisujú štandardné vložky do topánok alebo robia skríning nožičiek.vopred ďakujem za odpoveď

veronique_1
26. jún 2013

@katyka331 Dobry ortoped na ploche nozicky je napr MUDr Francova na Zahradnickej

smejko
18. júl 2013

@veronique_1 prosim ta, mohla by si midat kontakt na tu pani dr. zo zahradnickej ? berie normalne pacientov s vym. listkom alebo je bez poistovne ? dakujem

veronique_1
19. júl 2013

@smejko MUDr. Francova, my sme doteraz nic neplatili u nej, iba ak by si chcela skorsi termin. Inak sa caka aj 3 mesiace.

veronique_1
19. júl 2013

@smejko 02 501 16 311

lienkalenka123
19. júl 2013

My chodíme so staršou dcérkou na kramáre k dr. Samekovej...tam má každý deň službu niekto iný. Naša nemá ploché nohy takže čo sa tohto týka neviem...Ale prístup podľa mňa super. Viem to porovnať ale len s LV...