Poraďte dobrého liečiteľa pre 4-ročnú dcérku

janka0808
6. feb 2020

Ahojte,prosím vas,neviete náhodou poradiť,dobrého seriózneho liečiteľa pre moju 4 ročnú dcérku? Máme zdravotné problémy,prekonávame z mesiaca na mesiac infekty,teda zápalové ochorenia,dosť sa zhoršila astma,prekonáva ťažké bronchytydi,zápal pľúc,priedušiek. Momentálne máme bezlaktozovu dietu.Je toho veľa. Liečená je iba liekmi,samé antibiotiká. Už mám pocit,že nič nezaberá. Ochorie každý tretí týždeň,vyzdravie a znova kolobeh. Je toho dosť. Chcela by som jej to aspoň trošku uľahčiť,niečo menej škodlivejšie.Dakujem za každú užitočnú radu🙂

mimi21mimi
6. feb 2020

@janka0808 môžem poradiť. Napíš IP. 🙂

carimari
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
carimari
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
michu_
6. feb 2020

aj pecivo,mucne jedla prec.cukor tiez.
pozrisi na nete najdes snad nieco z tradicnej cinskej mediciny,psychosomatika,mozno sa hodi ;)

balihara
6. feb 2020

@janka0808 a u Vás v Handlovej si neskúšala toho liečiteľa?

pribinak
6. feb 2020

@carimari akurát že dezo ursiny to neprežil. Robiť takéto pokusy na deťoch?

@janka0808 Daj dieťa vyšetriť imunológovi, choďte k moru, do kúpeľov pre deti napr Lučivná, Smokovec.

carimari
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kvietocek05
7. feb 2020

U nas pri tazkej astme a opakujúcich sa bronchitídach a zápaloch pľúc zabralo more.

janaff
7. feb 2020

uz len fakt, ze nemoze laktozu, nasvedcuje tomu, ze jej telo sa brani mlieku. vymenila som ho uplne za rastlinne. da sa vyrabat lacnejsie aj doma.

dagmar13
7. feb 2020

@janka0808 ahoj môj malý bol tiež často chorý a v Dubnici nad Váhom je dobrý krcný lekár Djaberi Mohammad skús mu zavolať povedať problém a objednať sa....nám pomohol ,lebo poradil čo treba robiť a od vtedy je pokoj a ešte sme boli na liečenie v národnom respiracnom oddelení v dolnom smokovci....

janka0808
autor
7. feb 2020

Dakujem vám krásne všetkým♥️ ideme na liečenie v marci,Srobarov ústav,hádam zaberie🙂

janka0808
autor
7. feb 2020

@balihara Ahoj,ani netuším,že v HA je nejaký liečiteľ😊 vieš o ňom niečo viac? Kľudne IP 🙂

balihara
7. feb 2020

@janka0808 Dušan Matejček,chodila som k nemu aj ja...www.prirodalieci.sk

stejja9
7. feb 2020

Ahoj, ak mozem poradiť, je potrebné zmeniť cele zmýšľanie o liekoch a atb a dať sa na prírodnú cestu. Príroda a bylinky nam pomáhajú a su vsade okolo nás, pre nás.. ;) ak ta to zaujalo, prosím napíš ss. 🙏

denisa098
7. feb 2020

@janka0808 skúste radšej zmeniť lekárku a škôlku ako bylinkára. Po chorobe ju nechajte doma aj mesiac nech si trošku oddýchne aby hneď neochorela ak sa to takto točí.

janka0808
autor
8. feb 2020

@denisa098 Lekárku som zmenila,do škôlky chodí už iba na 4hodky kôli chorobnosti,bola na celý deň. Aj 2mesiace bola doma kôli tomu a za 3 dní bola chora

jasadaresa
3. apr 2020

Dobry Boze, len liecitela nie!🙏 Nevystavujte ubohe dieta tymto skodlivym vplyvom 😳😥
(Sama mam s tym skusenosti z detstva a nie s jednym)

janin26
20. okt 2020

@jasadaresa aké prosím vás, môžte napísať? Aky smer to bol. Biorezonancia mam ja dobre skúsenosti.

zdrexa
25. apr 2023

@mimi21mimi mozte aj mne poradit mam tie iste problémy.dakujem