Zdravím, Mám 18 a hladam pre mna a pre sestru (15) dobreho lekára alebo lekárku pre dorast v Devínskej novej vsi. Velmi by mi to pomohlo nakolko so sucasnou lekarkou spokojna nie som a po 18 rokoch mi stacilo. 🙂 dakujem
@pattyli prokopova este som ju par rokov zazila co sla buchtova do dochodku a 100 a jedna vdaka nej mam porobene vysetrenia co mi predchodzia nechcela dat a vysekala ma z takych diagnoz co kazdy krutil hlavou ze cco to je este si to aj nastudovala, kebysom tam este byvala chodim k nej s detmi
čiže zostáva len Valdnerová alebo Baumanová, my máme tú druhú, je fajn, ale je už staršia, mieša sa do miestnej politiky, v lete mala viac dovolenky ako ordinačných hodín, ale s prístupom som spokojná, som zvedavá, dokedy bude ešte ordinovať
U prokopovej som dnes bola a ze bere len novorodencov a ze ma aj tak plno, aaa dakujem moc skusim tu valdnerovu 🙂
@pattyli kazdy moze mat na pojem "dobry lekar" trochu iny vyklad, je dolezite, co od lekara predovsetkym ocakavas. My chodime k MUDr. Karin Valdnerovej, v zasade je fajn, co mi obcas vadi je, ze nema problem cloveka sfuknut stylom "a kde ste s tym boli doteraz". Na druhej strane je otvorena aj alternativnym rieseniam problemu, netlaci nasilu lieky a snazi sa pomoct.