Dobrý deň. Potrebujem poradiť detského psychiatra, s ktorým má niekto dobré skúsenosti. Máme problémy s 13-násťrocnym synom, ktorý má depresiu, velmi nám schudol a nebaví ho žiť. Ďakujem.
Ahoj, určite s ním čím skôr niekam choďte! Ja pracujem v škole ako psychologička a raz som jednu depresiu odhalila, po dvoch týždňoch na liekoch to bolo celkom iné dieťa a bolo nám ľúto, že sme na to neprišli skôr. Vtedy išli na detskú psychiatriu na Úprkovu (bolo to v Bratislave, ale neviem, odkiaľ si). Žiaľ osobne nepoznám žiadneho detského psychiatra tak dobre (iba jednu v Prahe, to ti asi nepomôže). V Bratislave môžeš ešte skúsiť CMZ Matka, tam mám osvedčeného lekára pre dospelých a je tam aj jeden detský. Inak sa dá opýtať v psychologickej poradni (CPPPaP) alebo u detského lekára, oni majú prehľad.
@terezka1947 nezaľúbil.
@jennyh tak drzim palce,aby ste to rychlo poriesili...
@kazunomiya dobrý deň. Vedeli by ste mi napísať aký vplyv máju na detskú depresiu lieky? Nie sú pre dieťa nebezpečne alebo nebodaj návykové? Veľmi pekne dakujem za odpoved
@djeva Kazde lieky od psychiatra su nebezpecne a vysoko navykove aj ked tvrdia lekari opak. Velmi tazko sa ich da zbavit.
@jennyh prepac za otazku...ale tak ma napadlo...nezalubil sa?vies,je vo veku sklamanych lasok-a to nie je teda sranda 😒
ale lekara poradit neviem ☹