Poraďte dobrého detského nefrológa v Košiciach

zvonkohra
2. dec 2011

ahojte baby som presovcanka a neviem nic o dr v ke ale urcite mate niejaku lepsiu detsku nefrologicku ako tu v po ....dajte mi dajake typy kde nas ale vezmu cim skor uz som volala dr sadovej ale ta ma moc vela 😒

chryse
7. jan 2012

Skus prof. Podracku,je odbornicka,ale robi len v stredu,ale sestricka tam je vzdy

vierka0
8. feb 2012

@zvonkohra uz ste nasli nefrologicku ?? my sme dnes boli u dr. sadovej - priplatili sme si prednostny termin, pani doktorka je uplne super, Podracka neberie beznych pacientov, iba velmi vazne pripady..

zvonkohra
autor
9. feb 2012

@vierka0 a ste boli na predn.vysetrenie???my sme k nej boli objednany a ale nakoniec chodime k urologovi zahorjanovi tu u nas v po a s podrackou si pisem maily 🙂

vierka0
9. feb 2012

@zvonkohra no hej, na prednostnom vysetreni o pol osmej rano..pani doktorka je super, venovala sa nam cez hodinu, k babatku bola absolutne priatelska (nielen k nasej, videla som ju aj ako sa sprava k dalsim pacientom 🙂 ) a aky mate problem vy ?? my totiz nemame problem urologicky ale nefrologicky - malicka ma multicysticku oblicku..

zvonkohra
autor
9. feb 2012

@vierka0 noo nasa ma zapal moc.ciest a zasa stale chodit do ke s mocom no neviem aj ked su tam profesionali....co uz skusime urologa ako sa nam bude venovat

vierka0
9. feb 2012

@zvonkohra tak zase urolog ma vacsi zmysel ak mate problem s mocovymi cestami..ale vravis, ze komunikujete cez mail?? posielas jej vysledky, ci ?

zvonkohra
autor
10. feb 2012

@vierka0 hej tak pytam rady a tak a ona vzdy odpise....raz nam hrozila nemocnica tak som sa jej pytala ci mozme byt u nich hosp.lebo tu do po by som nesla ani za 10000000eur.....