Poraďte dobrého alergológa v Košiciach?

dadka28
18. jan 2011

Poradte mi dievcata nejakeho dobreho alergologa/icku...pre mojho synceka/2roky/...ktore mate skusenosti....dakujem

ghaneska
20. feb 2014

Ja som s dcérou chodila ku dr. Lojovej, keď mala asi 4 roky ale dlho sme sa nezdržali, podľa mňa doktorka nevie s malými deťmi pracovať, bola ku dcére nepríjemná. Ako odborníčka je iste dobrá a pre mládež a dospelých môže byť v hodná ale s malým dieťaťom veľmi neodporúčam.
Potom sme prešli ku dr. Spišákovej, tam sme boli dlho, teda asi 5 rokov, bola milá, zhovorčivá, ale až veľmi zhovorčivá, veľa rozprávala aj s inými mamičkami a tým sa predlžovala čakacia doba. Takže sme sa minulý rok rozhodli od nej odísť. Teraz sme rok u dr. Hutkovej, je praktická, rýchla, skôr strohá a vážna, až odmeraná, ale povie čo treba, jedná prakticky, rovnako aj jej sestrička. Takže človek sa tam cíti trochu našpanovane. Ale aspoň nečakáme hodiny, ale tak ako nás objedná, tak nás aj vezme. Čakali sme maximálne 15 minút. A vyšetrenie prebieha v praktickom tóne.
Takže asi tak, ale ani jedna nám v podstate nepomohla. Dcéra má dlhoročné - už 5 rokov - problémy s veľmi častou chorobnosťou kvoli zníženej imunite, časté zápaly horných dýchacích ciest. Robia nám testy, vyšetrenia, nejaké lieky alebo imunoterapie. Ale účinok žiaden ☹ Takže toľko moje postrehy 🙂

alex137
20. feb 2014

MUDr,. Štrkolcova na poliklinike KVP, maximalna spokojnosť, výborný prístup k deťom

branki
20. feb 2014

urcite ku MUDr. Strkolcovej, ma ambulanciu aj na poliklinike Sever 😉 a robi aj v nemocnici, takze ma riadnu prax a vyzna sa. Velmi mila a vie to s detmi 😉