Ahojte súrne hľadám detskú neurologickú v Ba môže byt aj súkromná ktorá berte hneď pacientov lebo pôvodná P.dr nejak mám dojem že sa zanedbala niečo a potrebujem druhu aj kebyže mám to platiť nevadí. Ďakujem za tipy
"detsku" ci " "dietatu" ?
@limenka povedz v synalgise ze potrebujes surne termin nech Ti zavolaju ked niekto odvola termin. Mne povedali pred dvoma tyzdnami ze jun a odvtedy mi uz dva krat volali ci nemozem prist. Ale uz sme medzitym boli u dr Taligovej. Ta da termin hned na druhy den. No a k nej: platis. S tym pocitaj 20e a plus 10e za sono ale to nehovori nic o odbornosti. Pisem to preto lebo vacsina negativ na nu bola o poplatkoch. Zobrala nas na cas, je svojska a priama (nie kazdy kazdemu sedi 🙂 ) ale my sme boli celkovo spokojni. Dala nam par tipov ako este s malou cvicit atd.
Taligovu rozhodne neodporucam, u nas vela zanedbala, okrem toho je neprijemna a za poplatok nevyda ani potvrdenie, chodime tiez do sinalgisu dr. Ostrihonovej a to je celkom o inom....
@barbye skúsim tam zavolať a nejako ich ukecal lebo ja som zúfalá s toho všetkého dcéra je ok ale jej stav mi robí dosť starosti
@rhiannon
Ja som s ňou nebola spokojná lebo povodne prečo sme k nej išli nejak utlmila a mala ako 9 stvornoskovat a to nerobí a bolo mi to dane príkazom no zostala som vsoku
@rhiannon keď sme boli cca 1.5r dozadu u nej celkom ok ale teraz na dcéru sa správala dosť nesprávne nakoľko je umrcana keď sa s ňou proti jej volí robí a dr neni s nich ona nadšená proste boji sa cudzích ľudí a už pindania každý inú skúsenosť má asi tak
@limenka my chodime s drobcom do Sinalgisu dr ostrihonovej a sme max spokojni.