Poraďte detského zubára v Bratislave

monia_
16. okt 2015

dobry den,vedeli by ste mi prosim odporucit detskeho zubara pre 3.rocne dieta na vytrhnutie zubu? najlepsie ba nove mesto alebo ruzinov...no nie je podmienkou,hlavne nech vie dieta spravne oblbnut nech to boli co najmenej. dakujem za kazdu radu, je to surne

marcelatje
16. okt 2015

@monia_ My chodíme do Evidentu v Ružinove, MUDr. Cyprichová, máme 1 vytrhnutý zub a 3 plomby, dieťa sa zubára nebojí. Ošetrenie však prebehlo v sedácii

sardinka335
16. okt 2015

@monia_ my chodime tiež do Evidnetu v Ružinove....so starostlivostou sme nadmieru spokojní ale je to ,,šklbárna,, Za 2 kazy som zaplatila 130 eur!!!!! Su velmi drahí az podla mna predražení....inde stoji injekcia na umrtvenie od 6 -8 eur a tam 12!!! Neviem či su tak nenažraní alebo čo.

marcelatje
16. okt 2015

@sardinka335 dovolím si opraviť že suma 130,- EUR nebola za opravu kazov ale za sedáciu 😅 za tú istú sumu ti opravia aj 4 kazy 😅 čím samozrejme netvrdím že je to lacné, no som tam spokojná.

sardinka335
16. okt 2015

@marcelatje my sme ziadnu sedaciu nemali - s ,,deckom,, som urobila ,,kratky proces,, a povedala som Cyprichovej ze od tial neodidem pokial zub neošetrí 🙂 🙂 takže si tu sumu nespajaj so ziadnou sedaciou.
Ta suma čo pišem bola za ošetrenie 2 zubov - kazov, anestezia bola lokalne umrtvenie injekciou a stala 12 eur. Bezne opravenie kazu u dieťaťa tam stoji od 50 eur vyššie kludne aj 80 eur za 1 zub si pani doktorka vypyta....chodime tam 5 rokov tak viem za čo platim. 🙂

marcelatje
16. okt 2015

@sardinka335 😨 😕 tak aká zhoda náhod že tie ceny sa zhodovali 😀 😀 😀

sardinka335
16. okt 2015

@marcelatje to chcela 130 len za sedaciu? a kde je ešte oprava kazov??? No 250 eur by som si so sebou zobrala v tom pripade.... 🙂

marcelatje
16. okt 2015

@sardinka335 no my sme platili 130 za sedaciu opravila 2 kazy dokonca raz dala jeden kaz a jeden zub vytrhla ale nepriplacali sme nic. Suma fixna oba razy 130,-

sardinka335
16. okt 2015

Ja neviem podla čoho ona kasiruje, čo zaučtuje ...ale ak sedacia stoji 130 eur tak 2 azy opravovala zadarmo? Nejdem sa hadat samozrejme nebola som tam, neviem ale aj tak 130 eur vypytať za ošetrenie mliečnych zubov tak na to mi kazdy komu som hovorila povedal ze je vela prevela. Niekde v Perle Ružinova ze je dobra zubarka a ma polovične ceny - nejde mi o to šetriť na dieťati, ale ked tam chodia 2 tak to penazenka pociti. No, zatial to neriešime nakolko teraz kazy nemaju, v lete sme boli u Cyprichovej a povedala ze o rok na kontrolu...

marcelatje
16. okt 2015

@sardinka335 ja sa tiež nehádam len viem že som tam bola s malou na ošetrení 2x. Oba razy v sedácii. Raz vytrhla zub a ošetrila kaz. A druhý krát ošetrila 2 kazy. Či je v prípade ošetrenie v sedácii oprava kazu zdarma netuším 😅 ale tak 130,- EUR za pár kvapiek oblbováku by už asi bolo príliš 😕 🙄
A už je objednaný aj môj mladší a to má čo robiť aby mu do termínu prvej prehliadky narástol aspoň jeden zub 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Ale teda ak sa nebavíme o cenách ja som maximálne spokojná 🙂

ivy
16. okt 2015

Chodim s detmi na Dlhe diely, Mudr. Tulekova (ulica Ludovita Fullu), super pristup, deti sa jej vobec neboja, chodia tam s radostou (zatial sme boli niekolkokrat na klasickej hygiene/ prehliadke a odstraneni zubneho kamena).

sardinka335
16. okt 2015

@marcelatje no tak 2 kazy (alebo teda spravila 2 zuby) a naratala 130 eur...tak tomu chapem ja, kolko stal ,,oblbovak, v kvapkovej forme neviem ale suma sumarum vam to vyšlo 130e. Zadarmo ani kura nehrabe a tam už vobec nie. Teraz viem ze su tam ,,vybukovaný,, tušim az do mája...kamoška tam chcela isť ale nemali termin. Ja som tiež spokojná s ošetrením ale z cenami nie. Su premrštené...šak ale ,,krmiť,, tam 2 recepčne...lekari si chcu zarobiť, nejaka dentalna hygienička, budova a veci okolo, materiál...No uvidíme.

inull5
16. okt 2015

@monia_ tak ja som velmi spokojna s family dental care ,môj malý tam bol prvý raz keď mal 19 mesiacov,skvelý prístup,behom chvíľky vyvrtala a zaplombovala dve stoličky,ktoré bohužiaľ boli chytené od glukózy a liekov ktoré dostával pri pobytoch na JISke. Oprava jedného zuba bola 20 eur,tiež majú možnosť rajskeho plynu. Odporúčam,lebo msozaj som bola milo prekvapená,a na konci si vybral z krabičky nejaké zvieratko ako odmenu🙂

sardinka335
16. okt 2015

@inull5 presne niečo taketo hladame - dobrý pristup, odbornost ale normálne ceny... 🙂 netvrdím ze občas ni nemozeme aj priplatiť ale Evidnet je ,,zdieračina,,.

marcelatje
16. okt 2015

@sardinka335 no nám to bolo prezentované tak že sedácia 130,- a kazy v tej cene 😅 jedine ak by sa robilo niečo závažnejšie tak sa cena navýši.

inull5
16. okt 2015

@sardinka335 vieš vi,naozaj sú super, ja dom síce bola v ambulancii v Pezinku,ale majú aj v Ba aj v dunajskej lužnej. Mladý super personál a ako vravím behom chvíľky mu to vyvrtala dva zúbky a aj zaplombovala nejakým perom. Potom aj dvojku a to asi za 30 sekúnd šikovný zubár oni sa nejako striedajú tam.všetci sú veľmi zlatí k tým deťom,ľahnes si s ním do kresla a dá sa to. Ten rajsky plyn stojí 20 eur.

evitka83
16. okt 2015

Family dental care 🙂 su na sturovej

danjelca
18. okt 2015

@inull5 kolko ste prosim platili za tie dva kazy?v Pezinku?

inull5
18. okt 2015

@danjelca záleží či dáš malemu ten rajsky plyn alebo nie. Oprava jedného mliečneho zúbka bola 20 eur.

danjelca
18. okt 2015

@inull5 parada

danjelca
18. okt 2015

@inull5 dali ste aj plyn ako ste to zvladli bolo moc placu?ty si ho drzala ci ako?pomahal ti ho niekto drzat?

inull5
18. okt 2015

@danjelca myslím že budeš spokojna,boli veľmi milí a šikovní.

inull5
18. okt 2015

@danjelca ja som dala ten rajsky plyn,ten stojí 25 eur,ale preto lebo malý mal vtedy 19 mesiacov a dosť sa bojí lekarov,keďže.ho 4 krát operovali,tak to ma akosi v pamäti...hej,ľahnes si s ním do kresla,držíš ho,lekárka ti povie ako ho máš držať,či nohy a ruky a tiež je tam milá sestrička,ktorá pomáha..sestrička si potom dá taký kovový naprstok a tým drží ústa otvorené. Bolo to veľmi rýchle takže super a potom mu dali vybrať si nejaké zvieratko,tak sa tešil.z toho. A dá sa v ambulancii platiť aj kreditkou.

danjelca
18. okt 2015

@inull5 a ako sa podarilo dat ten plyn maly to chcel mat na sebe tu masku?

inull5
18. okt 2015

@danjelca jasné že nechcel,ale pridrzali sme mu hlavu potom sa tak ukludnil určite sa neboj,zvládnete to v pohode.

danjelca
19. okt 2015

oli ste niekto v trnave v o family dental u dr. hayduka?

modra1
19. okt 2015

Dr. Opavská (Opident) v Petržalke. Na môj vkus platíme veľa, za plombu 35€+ tuším 7 za umŕtvenie (má na to takú "pištoľ", deti nevedia, že je v tom ihla a nebolí ich to), prístup vynikajúci, ona aj sestra sú veľmi milé. Robí farebné plomby. Ambulancia je úplne obyčajný nebytový priestor v bytovke. Má tam aj malý rontgen.

zuzka_puska
27. feb 2017

@marcelatje čo je to prosim ta sedácia...??? dakujem 🙂

marcelatje
27. feb 2017

@zuzka_puska dietatu je podane sedativum vacsinou Midazolam, dieta je kludnejsie, uvolnenejsie, lepsie spolupracuje (teda ako ktore 😅 ), dieta je pod jeho vplyvom ako nadrogovane. Pozitivom je aj to, ze po vyprchani jeho ucinku (cca 2-3 hodiny) si dieta zakrok nepamata a nema z lekarov strach.

zuzka_puska
27. feb 2017

@marcelatje prosim vas, chodite k tejto pani zubarke dodnes? Nasla som niekolko diskusii ale vsetky stare, naposledy z minuleho roka... ☹ Ak k nej este chodievate, nemohla by som vam napisat a opytat sa par veci...?? Zaujima ma hlavne cena, vyssie vidim nejake sumy len ci su este aktualne. Cize 130eur ste platili pred rokom, 2 kazy plus to sedativum..??? ak som dobre pochopila. Ale to je zrejme cez poistovnu ze? ak chcem na priamu platbu, to si mam kolko pripravit...

marcelatje
27. feb 2017

@zuzka_puska ano chodim tam s detmi stale. Cez poistovnu nerobi nic, vsetko sa tam plati.