Neviem na akého doktora sa už mám obrátiť. Môjho 3 ročného syna strašne svrbia vajíčka, hlavne v noci a ráno, keď je v kľude. Kožná povedala, že tam nič nemá aj obvodná. Ale trvá to už od decembra a je mi ho ľúto, lebo neviem ako mu pomôcť. Už som vyskúšala rôzne mastičky aj kvapky proti svrbeniu a nič nezaberá. Neviem, že či sa mu to vyvíja a to ho svrbí, preto chcem skúsiť ešte urológa. Nepoznám nikoho kto by mal skúsenosti s detským urológom v nitre, preto prosím o radu.
nemá robili mu vyšetrenie
@stanislava7 a robili mu to viackrat?-lebo po jednom odbere sa nemusi nic zistit-treba to zopakovat aj 3 krat v dvoj-trojdnovych intrevaloch-hlavne tu lep.pasku.
Len to Dr nezvyknu robit-ale malo by sa to tak robit.
Nie kazde rano totiz mrla kladie vajicka.
My chodime k mudr Nemčovičovi...je celkom v pohode pekne vysvetli co zistil ziadne hlupe reci okolo toho....je vo Fakultnej v Nitre.
odbery mu robila iba raz ale prečo ho svrbia vajíčka a nie ritka? ja som si to tiež najprv myslela, že sú to mrle ale aj v lekárni mi tvrdili, že by ho svrbela ritka.
@stanislava7 nema mrle?-tie vyliezaju v noci a hlavne nadranom.
Mozno ho svrbi v okoli konecnika,len to nevie spravne popisat-je este malicky.
urcite by som mu dala spravit odber zo stolice a plus lepiacou paskou nadranom zobrat otlcok z okolia konecnika.