Poraďte detského urológa v Košiciach

bobika492009
6. mar 2014

ahojte prosím o vaše skusenosti s urologičkou Kurcinovou, a urologom Bačom v košiciach... Nie som z Košíc ,takže nemám prehlad o takýchto lekarov... Idem tam s mesačným synčekom.NA sone obličiek mu zistili niečo ako kamen,alebo zrazenina moču-sami nevedeli posudiť čo to je. Takže zatiaľ jedine urologia, a najbližšie vraj môžem do Košíc.No a na výber mám tychto lekarov, no netušim ku ktorémuisť. Ide mi hlavne o pristup a o profesionalitu .A tiež kedže niesom z Košic aby som ta netrčala s mesačným babatkom celý den... Dakujem za vaše skusenosti

adrika762
13. mar 2014

Ahoj, my chodíme k urologičke Kurcinovej a som veľmi s ňou spokojná, my sme mali problémy s pipíkom ale tak všetko je ok. Treba sa tam objednať a netrvá dlho to čakanie a keď prídeš s tak malinkým tak berie aj skor. Ako o Bačovi nevime len kamoška tam chodila ale si nepochvaľovala. Je to na tebe ako výber.

andiekens
13. mar 2014

ja by som sla za kurcinovou.. 🙂

teri24
14. apr 2014

S malým sme boli u Baču na vyšetrenie aj na operáciu, bol zlatý, dal mi aj svoje číslo na mobil pre prípad žeby sa niečo vyskytlo a keď sa mi nepozdávalo hojenie, prišiel po pracovnej dobe do ambulancie len kvôli tomu, aby sa na neho pozrel. Mám s ním veľmi dobrú skúsenosť.