Ahojte..vedeli by ste mi poradit dobreho stomatologa pre moju 17 mesacnu dceru.Nemame ziadne problemy,zubky ma pekne a doteraz ani s jednym zubkom problemy nemala,len sme vzdy nasli nejaky zubok,ze sa prerezava a bolo.Ale chcela by som s nou ist k zubarovi,nech si postupne zvyka na kreslo a na prehliadky.Hlavne takeho stomatologa,co ma dobry pristup k detickam.Dakujem za vase odpovede🙂
dakujem za odpoved,tento kontakt na pani doktorku si odlozim..Pekny den ti este zelam🙂
@majloo
@vladamo my chodime sem,,je to v petrzalke na zaporozskej,,su to detske stomatologicke ambulancie..a sme velmi spokojny
http://www.zaporozska.sk/inpage/zubna-ambulanci...
@vladamo kontakt som poslala vyssie..a treba uz zacat chodit na prevencie..my sme boli prvy krat ked mala dcerka 2 roky a treba chodit dva krat do roka pravidelne,po dohode s jej stomatologom..len tam zavolaj,objednaj ju a naozaj super pristup,,len treba dodrziavat tie prevencie u deti..pekny den
@vladamo ahoj, neviem, ci najdes v Petrzalke - ja som bohuzial nenasla, hladala som cca pred 2 mesiacmi, moj vtedy takmer 2 rocny syn mal uraz prednych zubkov, bolesti atd..trvalo mi mesiac, kym sme nasli zubara, ktory bol ochotny osetrit tak male dieta (ani na Heydukovej som nepochodila). Ja mam super skusenost v Ruzinove MUDr. Lenka Baňasova (pearldental.sk), perfektny pristup, termin nam dala do par dni a maleho krasne osetrila - mal zlomeny jednotku nakoniec, chudatko, korienok ostal. Potom sme boli aj na preventivke s nim. Ma rada deticky a vyjadrila sa tak, ze ona si ich rada vychova tak, aby sa nebali zubara, cize dobry pristup, bezbolestne osetrenie. 🙂 Je vsak na priamu platbu, ale za tie prachy mi to stoji, ten pristup.