Poraďte detského stomatológa v Petržalke

vladamo
8. máj 2013

Ahojte..vedeli by ste mi poradit dobreho stomatologa pre moju 17 mesacnu dceru.Nemame ziadne problemy,zubky ma pekne a doteraz ani s jednym zubkom problemy nemala,len sme vzdy nasli nejaky zubok,ze sa prerezava a bolo.Ale chcela by som s nou ist k zubarovi,nech si postupne zvyka na kreslo a na prehliadky.Hlavne takeho stomatologa,co ma dobry pristup k detickam.Dakujem za vase odpovede🙂

majloo
12. máj 2013

@vladamo ahoj, neviem, ci najdes v Petrzalke - ja som bohuzial nenasla, hladala som cca pred 2 mesiacmi, moj vtedy takmer 2 rocny syn mal uraz prednych zubkov, bolesti atd..trvalo mi mesiac, kym sme nasli zubara, ktory bol ochotny osetrit tak male dieta (ani na Heydukovej som nepochodila). Ja mam super skusenost v Ruzinove MUDr. Lenka Baňasova (pearldental.sk), perfektny pristup, termin nam dala do par dni a maleho krasne osetrila - mal zlomeny jednotku nakoniec, chudatko, korienok ostal. Potom sme boli aj na preventivke s nim. Ma rada deticky a vyjadrila sa tak, ze ona si ich rada vychova tak, aby sa nebali zubara, cize dobry pristup, bezbolestne osetrenie. 🙂 Je vsak na priamu platbu, ale za tie prachy mi to stoji, ten pristup.

vladamo
autor
13. máj 2013

dakujem za odpoved,tento kontakt na pani doktorku si odlozim..Pekny den ti este zelam🙂

kikina84
13. máj 2013

@majloo
@vladamo my chodime sem,,je to v petrzalke na zaporozskej,,su to detske stomatologicke ambulancie..a sme velmi spokojny
http://www.zaporozska.sk/inpage/zubna-ambulanci...

kikina84
13. máj 2013

@vladamo kontakt som poslala vyssie..a treba uz zacat chodit na prevencie..my sme boli prvy krat ked mala dcerka 2 roky a treba chodit dva krat do roka pravidelne,po dohode s jej stomatologom..len tam zavolaj,objednaj ju a naozaj super pristup,,len treba dodrziavat tie prevencie u deti..pekny den

vladamo
autor
13. máj 2013

@kikina84
dakujem velmi pekne za odpoved..