Poraďte detského psychológa v Petržalke

simsalabim
28. sep 2012

Nemate niekto osobnu skusenost s detskym psychologom, najradsej v Petrzalke? (mam to blizko zo zamestnania). Mam dcerku, prvacku, ktora je vlemi introvertne dieta, tiche, bojazlive, ustrachane....je taka uz od utleho veku a je to coraz horsie. Od kolektivu boci, hra sa iba s jednotlivcami, ked sa pripoji ine dieta, odchadza. Hoci je sikovna, v skole zacinaju tiez problemy. Pokial ma nieco robit v skupinke ci pred triedou, je velky problem. Neurobi, nenapise, nic nepovie, ak ano, tak "neviem". Doma, kade chodi, si nieco kresli, pise (ako vela prvacikov, pozna pismenka). Ucitelka hovori, ze ciary a pod. pise najkrajsie zo vsetkych, ale proste si neveri, ked ma nieco ukazat pred ostatnymi. Dnes mi hovorila, ze deti mali vytlieskavat slabiky a ona to nevedela. Toto ma uplne prekvapilo, lebo to robili uz skolke v ramci predskolskej pripravy a dcera vie vytleiskavat uplne dokonale. Obavam sa, ze so svojou povahpou a v skolskom prostredi zacne byt velmi lahkou obetou sikany a zaroven - kedze sa boji ukazat, co naozaj vie, ze zacnu byt problemy aj s prospechom v skole. Naozaj rozmyslam, ze navstivim nejakeho psychologa, neviem vsak, koho, na nikoho nemam odporucania...a neviem, ci psycholog dokaze pomoct s niecim, co je podla mna znacne dane povahou dietata. Bola by som rada, keby ste mi vedeli niekto niekoho odporucit. Nepoznate niekto psychologov z Centra psychologicko-pedagogickeho poradenstva v Petrzalke?

weronyca
16. okt 2012

@simsalabim ajoj aj ms zhaname psycho.. Povula som velmi dobre referencie na mudr. Dibarborovu, vraj pracuje na sustekovej

simsalabim
autor
17. okt 2012

@weronyca dakujem, ja som na nu pocula zmiesane referencie a hlavne, plati sa u nej, myslim, ze 30? euro za sedenie... to je pre mna dost velka suma. Skusime zatial CPP .

weronyca
17. okt 2012

@simsalabim co je CPP?

simsalabim
autor
18. okt 2012

Centrum pedagogickom-psychologickeho proadenstva 😉 Tam sa neplati, ide to cez zdravotnu poistovnu. Chystams a tam zavolat a objednat sa.