Mozete mi poradit detskeho psychologa v BB, alebo ZV? pre 3 rocneho syna-hyperaktivita, vzdorovitost. dakujem 🙂
ahoj, my sme boli na Mladeznickej ulici, ci ako sa to vola, psychologicko poradenske centrum, psychologicky su priradene podla toho do ktorej skolky chodi a celkom pomohlo, hoci neviem ci som sa len ja nepotrebovala vykecat, lebo s nim vobec nic nerobili a mna si vypoculi, povedali ze to je ok a isla som domov, ale ten pokec mi pomohol aj rady co mi dali a hlavne to uistenie sa. 🙂
nie
@moonglow http://www.vzdelavanie-poradenstvo.sk/onas.htm odporucam 😉
JA som tiez dlho hladala, a nakoniec som nasla Dr. Popova, super - mlada, odporucila mi ju moja obvodna mne velmi pomohla po rozvode aj detom. Dala nas dokopy, pozitivný pristup, super motivacia, davala nam ako rodine rozne ulohy... Je sukromna, ale dalo sa s nou dohodnut... v porovnani s ostatnými psychoskami som platila menej, a hlavne nestopovala ma po 40 minutach aby som uz vzpadla a mesiac pred rozvodom mi dala cislo aby som ju kontaktovala ked to budem potrebovat. To mi velmi pomohlo. Odporucam. Moyem dat kontakt.
Ahoj -shakask ..mohla by si prosim poslat kontakt na tu Dr. Popova. Velmi by si mi tym pomohla.dakujem vopred
@shakask ahoj mohla by si mi prosim ta poslat kontakt na Dr. Popovu. Velmi by si mi pomohla. Dakujem vopred 🙂
AHoj =) mala som podobný problém a pochodila som rôzne centrá a psychologičky a bohužial nepomáhalo nic, všetko boli len chvíľkové výsledky. Nakoniec mi jedna kamarátka odporucila jedno centrum vola sa Gaia Natura, robia s detmi a rodicmi po celom Slovensku. Bud je moznost prist osobne (z BB do DK to nie je az tak daleko 🙂 ) alebo cez Skype a mozem potvrdit ze po absolvovanom treningu (maju system treningov pre maminy s detmi) sa problem u nas vyriesil na trvalo a mne to pomohlo natolko ze mu rozumiem omnoho viac a dokazem zvladat uz cokolvek pride 🙂 Kludne mozem posunut kontakt na asistentku Katku 0907086269 alebo su aj na fb staci im napisat =) https://www.facebook.com/gaianatura.sk/?fref=ts
@shakask mozem poprosit kontakt na dr popovu ak ho este mate. Dakujem
Tiez si prosim kontakt na dr.Popovu dakujem
Ahojte. Viete mi dat niekto kontakt na tu dr. Popovu? Alebo niekoho pre 4 rocne dieta s dobrym a trpezlivym pristupom ☺
Ja som bola zo synom v súkrnom centre v Brusne. U nich to to funguje tak, že psychologička príde za dieťaťom do škôlky, nemusíte nikam chodiť. Majú l dispozícii aj špeciálneho pedagóga a robia aj intervencie, teda viac sedení. Ale je to skôr pre deti ktoré majú problémy takého školského charakteru alebo sú v škôlke vzdorovité, nechcú spolupracovať, sú naor. hyperaktívne. Robí tam taká mladá psychologička. Ja som bola veľmi sokojná. Môžem pridať potom link na to ich centrum ak bude niekto chcieť.
aj ja si prosím kontakt na Dr. Popovú
Dobrý deň, mohla by som aj ja poprosiť kontakt na Dr. Popovú?
Dobrý deň aj ja si prosím kontakt na Dr. Popovú. ďakujem
neviem ci si to este niekto precita, ale mozem aj ja poprosit o cislo doktorky?? dakujem
Môžem poprosiť kontakt na Dr. Popovú ??? Ďakujem
Dobrý deň , môžem vás poprosiť o kontakt na Dr. Popovú? Ďakujem
@shakask môžem aj ja poprosiť na tu dr popovú a aj kde v BB sa nachádza ? Ďakujem krásne
ona sa asi vydala a uz sa vola inak, tak sa jej uz asi nedopatrame...
@inga110 vybrala si nejakeho psychologa? si spokojna? aj ja nejakeho hladam, v BB... odporucte prosim