Poraďte detského ortopéda vo Zvolene alebo v Banskej Bystrici

maja099
4. mar 2013

Ahojte,
nevedeli by ste mi prosím poradiť nejakého dobrého ortopéda v BB alebo vo ZV? Dcéra má 2 roky a bojí sa lekárov? Potrebovala by som odborníka s dobrým prístupom. ďakujem za pomoc...

mimuska7
4. mar 2013

Ja vo Zvolene chodím k Dr. Kašubová Elena so synom. Ona robí aj 2 dni do týždňa len deti do 5 rokov. V pondelok a v piatok. Môžem poskytnúť v prípade záujmu aj tel číslo. Je asi lepšie sa tel. objednať a dohodnúť so sestričkou. My sme boli spokojný a to tam už chodíme 7 rokov. a ona keď sa jej niečo nezdá posiela do B.B. Dr. Janekovi do Rosweltky.

maja099
autor
4. mar 2013

Mohla by som vás poprosiť o číslo? A aký má prístup k deťom? dá sa tam dovolať teda len v pondelok a piatok? iné dni ordinuje niekde inde, neviete náhodou? my tam ideme kvôli plochým nohám a členkom v nesprávnej polohe.

adamkodavidko
8. mar 2016

ja som s doktorkou nemala velmi dobre skusenosti mala napisane ze mame problem s pravou nozickou a ona stale riesila len lavu ako naschval a ked som ju na to upozornila tak len na mna pozrela

ivanazv
8. mar 2016

Tak ku Kašubovej by som teda deti nezobrala. V BB je klinika http://www.shamsclinic.sk/ a tam sa objednáte na čas a nič neplatíte, a je to fakt odborník.
@maja099

adamkodavidko
8. mar 2016

DAKUJEM A ma dobry pristup k detom

ivanazv
8. mar 2016

@adamkodavidko ano má

adamkodavidko
8. mar 2016

dakujem

ajko
8. mar 2016

aj už vyššie spomínaný doktor Janek je veľmi dobrý.. ja som u neho absolvovala sono kĺbikov so všetkými tromi deťmi (naposledy pred mesiacom) a mal úžasný prístup k bábätkám... s väčším dieťatkom som však u neho nebola, ale chvália ho - aj ako odborníka..