Viete mi poradit dobreho pediatra v Ivanke pri DUnaji alebo v blizkom okoli?Mam 4,5 rocnu dcerku a vo february cakame druhe,doteraz sme chodili do Petrzalky,ale prestahovali sme sa a je to dost daleko,tak by sme chceli chodit k lekarovi niekde na okoli.Nemate skusenosti s nejakym pediatrom?Dakujem
a ste spokojni?
ahojte no aj ja hladam pediatra v ivanke ale radšej by som chcela keby to nebol súkromník ale štátny neviete poradiť? mám dojem že MUDr. Mišíková je súkromník však?
MUDr. Misikova jednoznacne, je to super empaticka lekarka
@psyxooo Ahoj, prosim ta, ked chodis do babyclinic, chcem si upresnit- u nej sa teda neplati za vysetrenia? Mala som z ich stranky pocit, ze su nestatna ambulancia. Spravne som pochopila, ze za urcite ukony doplacas, ale za bezne vysetrenia nie? A este otazocka- nevies ci berie novych pacientov? Dakujem!
@hanycka v juni mi hovorila, ze da stopku pre novych takze neviem, ci uz dala alebo nie. A nie, neplatis nic, uple ako u hociakej inej detskej doktorke, platis ze potvrdenia do skoly, za CRP, za prednostne vysetrenie, ale za normalne vysetrenie, kontroly, odbery, preventivky neplatis.
Baby a pani Dr. TATJANA SIPEKIOVA? AKA JE NEVIETE nahodou?
aj my k nej chodime .Super pani doktorka 🙂
Aj my a je oki;)
Lekárka Misikova je PANI DOKTORKA!!!!!! Lepšiu lekárku nepoznám.
Dievcata myslim ze Mudr. Misikova uz neberie novych pacientov, ale treba skusit zavolat. Obe lekarky su vynikajuce. Starsiu dcerku mam u mudr. Sipekiovej a je uzasna je fakt ze sa dlhsie caka ale je to aj tym ze v ivanke je len od noveho roka a svojich pacientov musi aj spoznat a ako pisu ostatne dievcata snazi sa vzdy hladat pricinu. Mladsi syn je u Mudr. Misikovej a tiez super. Takze ci jedna alebo druha obe su skvele.
my chodime k MUDr. Mišíkovej do Ivanky pri Dunaji www.babyclinic.sk