Poraďt detského gynekológa v Prešove a širokom okolí

micha82
7. nov 2012

Ahojte, som zúfala a tak sa obraciam na Vás mamičky s podobným problémom: moja dcérka má len 2 roky, ale bohužiaľ má gyn. problémy. Boli sme už u doktora Čopa v Prešove, pretože nám ho vychválili, ale bol hrozný. Lilku natoľko rozrušil, že ešte teraz (keď sa spomenie doktor) sa uisťuje, že už s ňou tam nepôjdem. Dr. Čop nám problém nevyriešil, týždne rýchlo ubiekajú a ja neviem, za kým ju mám vziať. Ak poznáte dobrého detského gynekológa v inom meste, tak nevadí, sme ochotní aj cestovať, hlavne, nech už malej niekto pomôže!!!

svenka
8. nov 2012

@micha82 ahoj, vynikajuci gynekolog (aj odborne, aj pristupom) je dr. sedliak z kosic a viem, ze je aj detsky... tak skus zavolat a vyzisti si, ci by vas zobrali... (tam sa inak vela caka, ale povedz, ze ide o 2 rocne dieta, a zoberu ta prednostne...)
http://sedliak.datasoft.sk/index.php?typ=kontakt

a nezabudni mu spomenut, ze malinka uz ma zlu skusenost s gynekologom, tak aby bol o to citlivejsi a dcerka z toho nemala traumu na cely zivot... drzim prsty... 🙂

micha82
autor
8. nov 2012

Joj, ďakujem, už som dnes rozmýšľala, že ju vezmem k môjmu gynekológovi, problém je, že ten jej nanajvýš môže vypísať lieky na moje meno a keď to bude niečo vážnejšie, aj tak by sme museli zháňať detského. Skúsim toho Dr. Sedliaka, ešte raz ďakujem.