Poradíte súkromného pediatra v Bratislave?

nina88
18. nov 2011

Prosim poradte mi,je nejake dobre sukromne stredisko,kde je vsetko pod jednou strechou pre deti,ako na kramaroch (vseobecny lekar,kozne,imunologia,kardio atd), potrebujem najst hlavne dobreho pediatra,ktory robi vsetky vysetrenia poctivo a nepredpisuje lieky na nepodlozenych vysetreniach,niekoho mileho a kde sa necaka v 3 hodinovych radach... Mam 2 deti a vzdy je chore len jedno samozrejme,alebo postupne a nemozem alebo nechcem,brat to druhe dieta do chorej cakarne,no proste potrebujem maximalne sluzby,nech to stoji cokolvek... Dakujem za vsetky odporucania...

sisaha
18. nov 2011

skus medifera, Pro care

adrika25
18. nov 2011

Medifera 🙂 môžem odporučiť 🙂

bamartinka
8. dec 2011

My sme v Procare,ale momentalne je iba 1 pediater, druheho nemozu zohnat. Ma veeeelmi vela prace ☹ Ale zato je ochotna a mila.

pepiminarik
28. dec 2011

aj my sme boli v ProCare, ale ked nasa pediatricka z tadial odisla, isli sme s nou. jedine stastie, ze to vyslo prave k vyrociu zmluvy, takze som ju pekne vypovedala. mali sme tam potom mesiac take prelinacie obdobie, kedy nasa este neordinovala a oni mali len jednu. nastval ma pristup, (okrem toho aj zvysili poplatky), mali jedneho pediatra a ked mala dcera skoro 40 stupnove teploty a volala som na akutne objednanie, tak mi povedali, ze za tyzden. taka som bola vytocena... platite si a toto? ja chapem, ze sa ta pediatricka nemoze rozkrajat, ale nemaju jej naobjednavat tolko pacientov a zvacsit priestor pre chorych....zbalila som malu, dotrepala sa tam a trvala na osetreni. a veru, kym bola nasa pediatricka tam, bola to o cosi ina osoba. tiez jej sukali jedno dieta za druhym, nemala cas poriadne sa venovat kazdemu. a odkedy za nou chodime inde, tak to je paradny rozdiel. stale sa k nej da objednavat, da sa prist s chorym dietatom ked je chore, nie za tyzden a pod. ja som naozaj stastna, ze sme "odisli" s nou. je to skvela doktorka.