Hľadáme pediatra v Petržalke na Fedinovej alebo Záporožskej. Viete niekto poradiť, odporučiť? Prosila by som o hodnotenie tak lekára, ako aj zdravotného strediska. Ďakujem.
Tiez chodim a malou k Saskovej a som s nou velmi spokojna.mozem len a len odporucat 🙂
@ mamitami a 11nika11 - Chcem sa spytat, co spominana doktorka Saskova je naklonena ockovaniu deticiek, alebo je s nou " normalna" rec ohladom slobodneho rozhodnutia rodicov? Snazim sa totiz najst nejaku prijemnu doktorku v Petrzalke, ktora by nerobila zbytocne problemy a stresy pri odmietnuti ockovania....a je to velmi tazke zial ;( Tak prosim poradte, ak by ste o niekom vedeli. dakujem pekne!
tiež hľadám ľudskú a príjemnú lekárku, ktorá sa naozaj stavia zodpovedne k svojej profesii...momentálne totiž máme takú, ktorá sa viac zameriava na výber poplatkov už pomaly aj za otvorenie dverí a zdravotná starostlivosť hodne pokulháva... je nekompromisná, nedá sa s ňou diskutovať, pretože len to je prím, čo ona vraví a myslí.. stále sa síce školí, zvelaďuje ordináciu vybavením no čakáreň má večne plnú a čakáme hodiny.... aj tak to nestačí.. moje dieťa už 2x skončilo v nemocnici v ťažkom stave len pre to, že nedôsledne vyšetrila jej stav... tiež ma zaujíma postoj k očkovaniu...
takže ktorá???
my mame slezakovu dr..je perfektna a za vela veci ani nepyta peniaze..myslim potvrdenia a podobne..pride mi taka ludska a je straaaasne zlata a mila.... 🙂
My mame sice v Devinskej dr.Csadera,ale je super😉😉😉
Kajtorova na Fedinke, skvela mila, babatka do roka berie prednostne, nevyhana, vsetko ochotne vysvetli, napise na papierik aby som nezabudla daco, ochotna poradit pomoct a co sa ockovania tyka poradi ale pochopi aj odmietnutie, ma uz viac takych rodicov co odmietli, myslim ze nerobi okolo toho velke halo ale ci nahlasuje na Ruzv neviem kedze je to jej povinnost tak zrejme ano. Ja som zatial max spokojna, chodia k nej aj moje dve kamosky uz s vacsimi detmi a tiez su spokojne.
Mudr. Laktisova na Zaporozskej - mila, vela vysvetluje, odpoveda a nie je nervozna ani ked ma plnu cakaren. Ako reaguje na odmietnutie ockovania neviem, my ockujeme.
Ahoj..my mame pani doktorku šaškovu na fedinovej ulici,je velmi prijemna a da sa s nou o vsetko porozpravat a kedykolvek poradit.Moja dcera ma uz 17 mesiacov a doteraz sme necakali ani raz v cakarni,vzdy sme dostali termin a cas vysetrenia sa vzdy dodrzal.Vrelo odporucam🙂
My mame Dr. Saskovu na Fedinke. Je mila, subjektivne sa mi zda, ze nepredpisuje zbytocne vela liekov, co sa mi paci. Zatisl sa mi nestalo, ze by sme museli dlho cakat. Vaznejsie problemy sme neriesili. No a zdravotne stredisko ako take je slovenska klasika, vyzera osumtele, ale zas je prakticke, ma dobru lekaren, vylez pre kociky a fornetti 🙂