Ahojte viete poradit nejakeho dobreho a ochotneho pediatra na sustekovej? Dakujem
Ahojte, bývame na Šustekovej, rada by som sa poradila ohľadom pediatra na poliklinike Šustekova. Máte skúsenosti, prípadne odporúčania? Ďakujem 🙂
@ejule ahoj, my chodíme k MUDr. Kadlicovej. Nenadchne ale ani neurazí ako sa povie🙂 Zatiaľ na klasické poradne je ok, aj sestrička je milá, ambulancia pekná, nová, doktorka je tiež milá, snaží sa aj poradiť ak treba. Ale kým nie sú problémy tak sú všetci Dr dobrí tak uvidime časom.
Ahoj, ak nevadí, obnovím tému. Aktuálne som v 29tt s dvojičkami, bývame v Petržalke neďaľeko Šustekovej a chcela by som pediatra pre krpcov na Poliklinike Šustekova aby som to mala v pešej vzdialenosti.
Muž má TP v Petržalke, ja si budem vybavovať tiež ale kvôli korone až neskôr, keď sa ten blázinec skončí. TP mám síce v BA ale v obvode 2.
Prosim, viete mi odporúčiť nejakú dobrú pediatričku/pediatra na Šustekovej? Našla som ich tam tušim 3. Myslíte, že mi vezme niektorá deti aj keď mám TP zatiaľ mimo obvodu 5?
Ďakujem😊