Poradíte pediatra na Šustekovej?

dessire83
20. máj 2016

Ahojte viete poradit nejakeho dobreho a ochotneho pediatra na sustekovej? Dakujem

katkaba1
13. apr 2020

Ahoj, ak nevadí, obnovím tému. Aktuálne som v 29tt s dvojičkami, bývame v Petržalke neďaľeko Šustekovej a chcela by som pediatra pre krpcov na Poliklinike Šustekova aby som to mala v pešej vzdialenosti.
Muž má TP v Petržalke, ja si budem vybavovať tiež ale kvôli korone až neskôr, keď sa ten blázinec skončí. TP mám síce v BA ale v obvode 2.
Prosim, viete mi odporúčiť nejakú dobrú pediatričku/pediatra na Šustekovej? Našla som ich tam tušim 3. Myslíte, že mi vezme niektorá deti aj keď mám TP zatiaľ mimo obvodu 5?
Ďakujem😊

dessire83
autor
14. apr 2020

@katkaba1 ahoj ja som isla nakoniec na fedinovu. Zistila som, ze tam mam svoju detsku doktorku a ta musi zobrat. A co sa tyka tych obvodov, to sa spytaj dr ci ta vezme ked ty tam nemas TP

ejule
9. júl 2020

Ahojte, bývame na Šustekovej, rada by som sa poradila ohľadom pediatra na poliklinike Šustekova. Máte skúsenosti, prípadne odporúčania? Ďakujem 🙂

katkaba1
9. júl 2020

@ejule ahoj, my chodíme k MUDr. Kadlicovej. Nenadchne ale ani neurazí ako sa povie🙂 Zatiaľ na klasické poradne je ok, aj sestrička je milá, ambulancia pekná, nová, doktorka je tiež milá, snaží sa aj poradiť ak treba. Ale kým nie sú problémy tak sú všetci Dr dobrí tak uvidime časom.

ejule
9. júl 2020

@katkaba1 ahoj, ďakujem pekne za info 🙂..o tých ďalších troch nemáš nejaké info náhodou?

katkaba1
9. júl 2020

@ejule o tých ďalšich nie ale keď som si dohľadávala recenzie tak za mňa boli "nepoužiteľné". Väčsinou sú tušim staršie, ktoré predpisujú na každy problem to isté a pod.. či je to pravda neviem.