Poradite ortopéda v Bratislave?

pimpulienka
1. apr 2016

Poradite mi najlepsie sukromneho ortopeda v Bratislave? Vdaka 😊

pimpulienka
autor
1. apr 2016

Zabudla som dodať hladame detskeho ortopeda 😉

patricia_xxx
1. apr 2016

No ja sa tam už takmer 2 týždne neviem dovolať :(

pimpulienka
autor
1. apr 2016

aha no ja by som termin potrebovala pre dcerku celkom surne, lebo cakacky su v niektorych priserne

evka4
1. apr 2016

@pimpulienka skus zavolat, ja som sa tam dovolala na prvy pokus, ale to bolo pred par mesiacmi. Drzim palce.

pimpulienka
autor
1. apr 2016

@evka4 a boli ste tam uz? treba aj listocek od vseobecneho lekara? Raz u ortopeda uz bola, ma aj specialne vlozky a specialne papucky. Akurat ze tak zdvihli ceny, ze je to pre mas max nevyhodne pokial tam nemame dalsich lekarov v tom sukromnom stredisku. tak sme nahrati

evka4
2. apr 2016

@pimpulienka ja som pre dcerku vymenny listok mala, ale neviem, ci je to nevyhnutne. Boli sme tam koncom min. roku. Sice si za vysetrenie uctuju poplatok, ale termin sme dostali prakticky ihned a na vysetrenie sme sa dostali v presne objednany cas.

anoma
2. apr 2016

@pimpulienka doktor Gajdos na Strecnianskej v Petrzalke. Je super, da sa k nemu objednat na presnu hodinu, ale platis 20€.

pimpulienka
autor
4. apr 2016

ten ortotop zurim, velmi neochotna a neprijemna objednavajuca. plne cely mesiac a nebola ochotna ma objednat potom neskor

anoma
4. apr 2016

@pimpulienka fuha, tak to sa cudujem, mne vzdy zodvihol priamo doktor, a ziadnu sestricku tam nikdy nemal- naposledy sme boli pred mesiacom....Vzdy nas objednal najneskor o tyzden....

evka4
4. apr 2016

@pimpulienka Mrzi ma to. Ja som zazila profesionalny pristup.

anoma
4. apr 2016

@pimpulienka ten moj coment patril ale k doktorovi Gajdosovi, nie ortotop🙂

pimpulienka
autor
5. apr 2016

@anoma bohuzial tam som sa nevedela objednat vobec mali vypnuty telefon a tym ze to potrebujem surne som snorila na nete a uz mam a uz sme aj objednane, ale dakujem za rady baby.

patricia_xxx
5. apr 2016

@pimpulienka a kde si sa nakoniec objednala?