Poradíte ortopéda v Bratislave?

kvjetok
3. nov 2015

Ahojte. Prosím, mohol by mi niekto dať kontakt na kvalitného ortopéda v BA? Obom dcérkam (3r, 1r) pri chôdzi členky "padajú" do vnútornej strany, dovnútra vytáčajú celé chodidlá. Kvalitná obuv nepomáha. Neviem, ako to riešiť..., náš ortopéd tvrdí, že sa s tým nedá robiť nič. Ďakujem.

smesmesmejko
3. nov 2015

No,to je vidím katastrofa s ortopedmi nielen tu,minule som našla nejaký článok,kde bol spomenutý výborný lekár v ba,ak si spomeniem,kde to bolo,dam vedieť...

sardinka335
3. nov 2015

Mne švagrina neodporučala Kusina - vraj je velmi vytazeny a dostať sa k nemu je des lebo robi kontrolu klbov novorodencom atd. Ale inemu moze vyhovovať len na objednanie sa vraj dlho čaka tak som tam ani neskušala potrebovala som termín čím skor. My sme boli u Mudr. Samekovej v Medissime, na objednanie a v pohode sa nam zdala, taka raznejšia sice ale ako v pohode. Potom sme boli u Mudr. Jurinovej v Reocentre - Petržalka, koli rehabilitaciam nohy (tam nas poslala Samekova nakolko ona rehabilitacie nemoze predpisovať) - tiež mi pride taka raznejšia ale ako odbornička sa vyzna a kedze robi aj rehabilitacie tak ma podla mna väčší rozhlad lebo vie poradiť aj cvičenie na dany problém, ak je to možné.

pupavka123
3. nov 2015

Ahoj,skus SNOP-special.nemocnica pre ortopedicku protetiku na Zahradnickej ulici,maju velmi dobre recenzie 🙂

karolinka2010
3. nov 2015

Poradim ti to iste ako pupavka123, snop na zahradnickej,mame ten isty problem,dostali sme ortoped.vlozky a topanky,a vidim krasne zlepsenie. Chodime k dr. Houndjovi ( hundžo). Je super