Poradíte mi dobrého pediatra v Trnave?

andulinne
17. jan 2019

Mamičky poprosím vás o odporúčanie na dobrého pediatra v Trnave. Ak by ste mohli napísať aj koľko cakavate, či má crp prístroj, či je možné objednať sa na čas a pod. Ďakujem

oira
20. jan 2019

@andulinne my chodime Dr. Kollarovej a som spokojna. Vela chvalia Dr. Drdulovu, ale ta neberie pacientov vraj uz. Komu patrite podla obvodu?

andulinne
autor
23. jan 2019

Ja som dokonca z ineho mesta ale nie som spokojna.

0silvia0
23. jan 2019

@andulinne s kým/ s čím nie si spokojná?

oira
23. jan 2019

@andulinne a komu chodis?

andulinne
autor
25. jan 2019

Ja som zo Serede, chodim doktorke Fodorovej. Najnovsie ma velmi zle orzganizovany pracovny cas. V doobednajsich hodinych jej chodia miminka do poradne, takze ak pridete "nevhod" ked vam prepukne ochorenie u dietata tak sa kludne stane ako mne, ze vam dieta neosetri a v pokoji povie aby ste prisli na druhy den, bez toho, aby sa vobec zaujimala o to co je dietatu. Stalo sa to uz vela mamickam, ktore uz aj odisli od ej. Mne prekaze aj to, ze nema CRP pristoj napr.

oira
25. jan 2019

@andulinne tak to je sila. CRP pristroj na ambulancii je super vec. A babatka by mali chodit mimo hlavnych hodin, to suhlasim. Ale aj s ohladom na tie babatka predsa.... asi by som tiez zvazila zmenu.

0silvia0
25. jan 2019

@andulinne a čo od pediatra očakávaš? Modernejší prístup alebo skôr klasiku čo sa týka liečby? Ak chceš milú pani pediatričku, ktorá to s deťmi vie, môžem odporučiť MUDr. Jarábkovú, je už síce v dôchodkovom veku, CRP má, poradne pre bábätká má poobede, objednať na hodinu neviem či sa dá, ale systém ma taký, že človek príde, zoberie si číslo a čaká v poradí v akom prišiel. Skôr klasická liečba, žiadna alternatíva.

liligreg
25. jan 2019

Dr.Salcerova