Maminy, prosím poradíte kožnú lekárku BR, BB?
Pôvodne som chcela ísť k jednej nemenovanej pani doktorke do BR, ale odrádza ma to, že už pomaly aj za "Dobrý deň" sa u nej platí 10 eur a keďže budem chodiť častejšie a kopec známych, aj mama majú skúsenosti, že si zaúčtovala danú sumu za ošetrenie - a pritom žiadne nebolo, len pozrela, aký je problém, hľadám nejakú inú pani doktorku, u ktorej by bol iný prístup... Ale tí, ktorých poznám, mi veľmi neporadili ☹
Môj problém je dlhšie neliečený atopický ekzém, ktorý prerástol už do väčšieho problému - roky si hovorím, že to škrabanie prežijem, že je to len alergia (lekárku napriek zdrav. problémom nevyhľadala práve preto, že som si pľuzgiere a rany spájala s alergiou a po kolapse imunity a hormonálnej rovnováhy v detstve po rokoch liečenia stovkami injekcií od najnižších až po najvyššie možné dávky na alergológii som sa jej vyhýbala ) a nikdy by ma nenapadlo, že to môže byť práve toto.
Liečiť som sa rozhodla, pretože sa to občas už pri zdravom rozume prežiť nedá, rok od roku stále horšie, nedávno padla táto dg a hľadám lekára, ku ktorému budem mať dôveru.
Vopred veľmi, veľmi ďakujem ak mi niekto poradí, alebo napíše skúsenosť a ospravedlňujem sa, že som pridala do kategórie zdravie dieťaťa, hoci lekárku hľadám sebe...
Ďakujem za každú radu 🙂
ja chodim k doktorke Slobodnikovej bola som tam aj s detmi a som nadmieru spokojna..
podľa popisu je určite spomínaná lekárka dr.Pavúková. Tej sa treba vyhnúť oblúkom! V BB veľmi chvália MUDr. Eliašovú
Ahoj. Ja chodim s dcerou do BB k mudr. Eliašovej, ordinuje na Hustaku v zdravotnom stredisku Slnecnica. Ja som s nou spokojna, tiez tam chodime s atopickym ekzemom. Chodia k nej deti aj dospelí.