Poradíte doktora v Podunajských Biskupiciach alebo vo Vrakuni?

veroni111
9. feb 2015

Ahojte,hladam naozaj dobru doktorku,teda chcem ju zmenit...Poznate nejaku?Teraz chodime k Hraskovej,ale nezda sa mi,je neochotna a rozprava sa sama so sebou...
Dakujem

reny2010
10. feb 2015

Budem ti trocha oponovat. mam dve deti,atopik,alergici obaja,astma.... pani dr.hraskova je mozno trocha prisna,ale na rodicov.ako pediater nic nezanedba,radsej urobi o jedno vysetrenie viac,ako by mala nieco prehliadnut. A kedmi ochoreli cez week,ochotne poradila aj po telefone. Ked bol maly po vaznej operacii,osobne volala do nemocky,a informovala sa na stav. Radsej prehliadnem prisnost na moju osobu,ale aspon mam istotu,ze deti mam v dobrych rukach... ale to je len moj nazor,kazdy ma nan pravo. Prajem pekny den.

misinka26
10. feb 2015

My máme Pišnú, je skvelá ale neviem či ešte berie nové detičky ...

tanickar
17. feb 2015

@misinka26, aj ja hladam pre dcerku pediatricku v okoli Vrakune a Biskupic. Mame v Pro Care, ale nie sme spokojni. Vcera mi povedala, ze malej netreba robit vyter z nosa, ved sopel nie je choroba. A to ma mala hrce soplov a kasle tak, ze to nemozem pocuvat. Dnes som bola ja na ORL a samozrejme mi musela dat Pamycon, lebo mam totalne opuchnutu sliznicu, zlte sople a hrozi mi zapal, tak mi zobrala malu aj na zajtra na vyter, ze ako je mozne, ze toto pediatricka nespravila a este aj povedala. Tiez som zvazovala o Pisnej, skusim jej zajtra zavolat, len som chcela vediet ci taketo veci nepodcenuje. Netvrdim, ze treba poucovat lekarov co maju robit, ale zobrat jeden ster z nosa a presvedcit sa ci je vsetko ok je podla mna na miest. Dakujem