Hello damy, stahujeme sa do TN a potrebujem poradit mena lekarov, s ktorymi mate dobre skusenosti: pediater, obvodny lekar, gynekolog, zubar.
Budem Vam velmi vdacna za odpoved, kedze TN je pre mna uplne nove mesto a nikoho tam nepoznam... 😝
no aj na dediny maju rozdelene ale neviem kto ma na starosti Opoj to sa musiš opytať v dedine zubar nieje šanca jedine ten čo ma na starosti a detsky tak isto . Gynekog ťa zobere bez preblemov na predraži tam je taka mini poliklinika http://trnava.virtualne.sk/mudr-pavel-ondrasek.... je super starši ale skvely pristup aj sestričky aj jeho . Je tam aj dobra logopedička na tej poliknike a aj kožna iny čo s tam ťa tiež nezoberu lebo maju obvody ,proste hroza .
Ja som sa teda zasadne neriadila obvodmi, ale referenciami.........detska MUDr Križanova, dospelacka Mudr. Medova, Zensky vyhovuje kazdej iny, takze to neporadim, ale viem, ze MUDr. Peci berie a zubna Mudr Zitnanska.....vsetci na poliklinike. Nikto sa nepytal, odkial som a vzali ma............detska pred 8 rokmi, dospelacka to bolo asi pred 5 rokmi, zubarka pred dvoma rokmi a gyn pred rokom a pol
@aduskatt dakujem, toto som potrebovala, mat aspon nejake mena a smer, kde ist. V oktobri sa stahujeme, no uz predtym potrebujem najst malej pediatra, ktory by ju vzal...je mozne, ze Opoj ma na starosti prideleny pediater, skusim vyzistit...nie som narocna na doktorov, ale ocenim hocijaky nazor ci negativny alebo pozitivny. Poliklinika je len jedna v Trnave? aby som vedela kde hladat...
@kiaora Ahoj ja som vydatá v Opoji, inak pochádzam z Majcichova čo je hneď vedľa. Podľa obvodu budeš patriť dr. Kadlíčkovej, ale ja osobne by som tam svoje deti nedali, my máme dr. Pokojnú na poliklinike v TT. Dr. Pokojná ma vzala v pohode, zavolala som a spýtala som sa. Kadlíčková ma liečila celý život až do 18, ale liečenie ako liečenie, z mojich vlastných skúseností hovorím, ju nikdy. Ak by si niečo potrebovala daj vedieť 🙂
@kiaora Ahoj čo sa týka praktického lekára pre dospelých, mám Dr. Bažányovú, tá je v Majcichove a Opoj patril pod ňu, ale teraz chodí 2 alebo 3 krát do týždňa do Opoja jej manžel. Ona je vcelku fajn, síce chodí až na 9-tu, takže si pacienti chvíľu počkajú, ale napr. u mňa ona jediná zistila po 22 rokoch, že asi budem mať niečo s imunitou a tak aj bolo. Čo sa týka zubára, tak to by si patrila pod dr. Poláčikovú vo vlčkovciach čo je susedná dedina, myslím, že je dobrá aspoň ľudia si chvália. Ja mám zubára ešte od školy v TT, som spokojná a nemala som dôvod meniť. Gynekológa mám dr. Chovanovú, ale tá má toho veľa, tak neviem a neviem ani pod koho patríme, nezaujímala som sa o to, tu si asi len pozisťovať referencie od iných a potom skúsiť zavolať a spýtať sa. A čo sa týka bývania, ja bývam v bočnej uličke v tej ako je obecný úrad, škola, škôlka, pošta asi v polovici ulice. A ty sa kam sťahuješ
@loulou Dik za info, idealne pre nas bude mat vsetkych doktorov na poliklinike v Trnave. Stahujeme sa do jednej z tych bytovych novostavieb (su 4 za sebou) kusok dalej za krcmou, neviem ci to je koniec dediny. Opoj je mala dedina, tak sa mozeme stretnut, ked sa nastahujeme 🙂 si na materskej?
Áno viem Opoj je maličký, stretnúť sa môžme, som na materskej, mám 2 týždňového synčeka
Ahoj našla si už lekárov
Ráno keď idem s dcérkou do škôlky a poobede okolo 15-tej keď idem pre ňu
No tak v trnave sa dobry lekar tažko hlada a hlavne maju to tu podla obvodou kde byvaš ale hore pišeš trnava a v prispevku maš TN a to je Trenčin tak neviem či ty pisať o lekarov v Trnave .