Hľadám odborný i ľudský prístup zároveň, pre moje ešte nenarodené dieťatkš.
My chodime k MUDr. Ciganovej na Zaporozsku v Petrzalke, je skvela, velmi ju mame radi. Neviem ci teraz berie (pred par mesiacmi viem ze nebrala lebo mali vela deticiek) ale za pokus to stoji 🙂
Ja mam tie najlepsie skusenosti s dr. Prokopovou z DNV.
My už roky chodíme k MUDr, Marešovej v Dúbravke, je strašne zlatá a ľudská /a to chodíme cez celé mesto/. Je to ešte stará škola, chodí k maminke a dieťatku ešte hneď v ten deň ako sú prepustení ;z nemocnice, aby si bola istá, že je všetko v poriadku.
Doktorka Gibalova z Petrzalky
Mudr. Jágerová - Petržalka v ambulanii dr. šípovej.
Jágerová je mladá, ludská, dôsledná - super.
ahoj
skus pouzit vyhladavac na konikovi - je tu taka tema hadam ohladom kazdej mestskej casti... aj ked kvoli dobremu lekarovi sa oplati aj cestovat....
a na to aby sme ti poradili, si napisala malo info co pozadujes - odborny a ludsky pristup je snad zakladne minimum 😉
hlavne musis vediet, ci planujes nechat dietatko ockovat, ci povazujes antibiotika za riesenie kazdeho problemu alebo si radsej za homeopatika, ci chces mat moznost volat mu za priplatok aj cez vikend a v noci, pripadne aby prisiel k tebe domov. atd...... ked sa v tomto so svojim lekarom nezhodnes, tak moze byt aj ludsky, aj odbornik a ty budes s nim napriek tomu nespokojna....
Mudr. Priehodova z Vrakune, zdravotnicke stredisko na Bebravskej
My sme teraz prešli z Bebravskej do Petržalky, na Fedinovu 9, MUDr. Goldenberg, je úplne skvelá, aj lekárka aj sestrička, úžasný prístup, lekárka má okolo 30tky, fakt k deckám pristupujú veľmi profi a pritom super, malá sa jej vôbec nebála, čo sa o predošlej lekárke nedá povedať, vždy tam plakala... 😅 brali jej aj krv, robili celkové vyšetrenie, dnes sa na miesto činu malá so mnou v pohode vrátila. šli sme potvrdiť prihlášku do škôlky a sama sa trepala do ambulancie, aj keď nemusela 😀 komunikujú lekárka aj sestrička aj cez mail a mobil, lekárka za poplatok poskytuje svoj súkromný mobil na konzultácie, robí aj návštevy v domácom prostredí, tiež za poplatok, má veľmi peknú ambulanciu, nepôsobí nemocensky, sterilne, fakt som spokojná zatiaľ, pre nás nebe a dudy....
MUDr. Viera Cigáňová, budova ZŠ Záporožská v Petržalke. nemám info o tom, či ešte berie nových malých pacientov alebo už nie, v každom prípade netreba váhať opýtať sa. veľa šťastia!
My chodime k Mudr. ANtosovej , ma ambulanciu na Kramaroch v novostavbe. Skvely pristup, je na telefone, objednavanie na cas, nidy sme u nej necakai, odbornicka, ozaj mozem len odporucat
MUDr. Miskejeova - Sustekova - Petrzalka 🙂
tazko ti bude niekto radit, ked nevies ci ti dieta zoberie, ja mam skusenost, ze ma odmietla dr. ku ktorej som chcela ist, lebo nepatrim k nej podla rajonu
vacsinou neberu ak k nim nepatris podla bydliska, jedine to nejak vybavit cez niekoho znameho