poradte zubara s ktorym mate dobre skusenosti...
ona je na poliklinike?
@nikisvord MUDr. Alena Filipova
@ginger_fox ku tej som chodila kym som neodisla zo Slovenska 🙂
@briketa ja som ju vyhodnotila aj ako optimalnu zubarku pre mojho syna a aj z Ba ku nej chodim. Poznam ju od detstva este ked zacinala po skole ako zubarka v Novej Dedine 🙂
@ginger_fox si z Novej Dediny? Na aku strednu si chodila? Ja som z Tlmac-Lipnika
@briketa zila som tak do 5 rokov, kym sa nasi nerozviedli. Otec robil v Novej Dedine dlhe roky vseobecneho lekara. Na levicky gympel som chodila.
@ginger_fox taky tak 🙂. Mako mi bol triedny. Som o dva roky starsia (38) 😎 Takze sme sa urcite stretli. Myslim, ze mam v albume staru fotku,ak nie, hodim ju tam, ci ma poznas z videnia.
@briketa a mne bola Opaterna. Urcite sa z videnia pozname 😉 Z Tlmac si spominam na par chalanov, co chodili vyssie, hlavne z lyzovaciek s Limbergom 😵
a co mudr Maté?ja by som chcela hlavne zubara co ked mi zablombuje zuby tak o par.mesiacov nemusim znova tie iste oppravovat
@isabellaa áno Chlebová je na poistenie a Máte je na priamu platbu všetko 😉 súkromný sú už všetci aj Chlebová lenže ona má zmluvu z poistovnami tak ako skoro všetci a Máte tak ako Litva sú na priamu platbu takže k tým dvom môžeš íst hocikedy aj ked máš zmluvného lekára ale tam si veru riadne zaplatíš
aj ja potrebujem poradit pre 6 ročnu dceru ma panicky strach zo zubara a nechce otvorit usta .Naša zubarka najskor prislubila že jej da nieaku naladovku aby nemala strach a nakoniec ked sme prišli tak jej ju nedala a mna sa spytala či mala je psychický v poriadku .ked si neda opravit zub . tak zo zmenila na nu svoj doterajši nazor a chcem poradit niaku milu a dobru zubarku ktora to opraví bez stresov mojich aj dceriných
@2008viera a ku komu chodite?ja ma dvojrocneho syna a odlomilo sa mu zo zubceka pri pade.zacal sa mu kazit a ziadny zubar mu to nechce opravit kedze nespolupracuje.ta naladovka by to mozno vyriesila ale nepoznam ziadneho zubara v okrese lv co take pouziva.napis prosim ta ako sa vola ta zubarka.
no mi chodíme do šurian ale nakoniec jej jeden opravila bez všetkeho iba zvelkým plačom a ešte ma 1opravit.ale moja znama chodi do šurian na polikliniku a tam je dobrý zubar ktorý to vie perfektne z detmi aj ona tam chodi z 3roč.synom
do Starzik centra a ku dokt. Bednarovej teraz je na md. ale od januara by sa mala vratit je to skvela lekarka a ma užastny pristup k pacientom
@2008viera Aj ja som tam chodila nejaký čas. Najprv som sa objednala aj ja k tejto pani doktorke, potom odišla na materskú. Nevedela som ku komu tam potom ísť tak som išla k doktorke Vadkertiovej, ale ona nebola taká dobrá, tak som prešla k dr. Ivancsovi on bol tiež celkom dobrý. Ale už som od nich odišla, lebo tam sa veľmi striedajú zubári a potom niet ku komu ísť aj teraz nedávno odišiel od nich jeden zubár a je tam nový. Teraz chodím k dr. Hlavačkovej do Šurian tiež je dobrá.
ano je ale hrozne drahá . ja som u nej za 1 zub nechala54eurä
@2008viera Je to pravda, ale pokial dobre spraví ten zub. Je v Šuranoch ešte aj dr. Hlavačka tam chodí moja kolegyňa tiež je dobrý. Ja som mala dosť veľké problémy so zubami. Keď som pozerala stránku dr. Starzýka tak už ani tá Dr. Vadkeriová tam nerobí, veľmi sa tam strieda personál.
oprášim trošku kontakty, potrebujem súrne v leviciach veľmi prístupného zubára, najlepšie asi zubárku pre detičky, neviete poradiť?
@ginger_fox to myslis vazne????horsiu zubarku som nezazila ako nevravim pristup ludsky,ale nekvalitna praca,kazda jedna plomba sa mi rozpada ani nie po pol roku a co mi najviac vadi,ze vola naraz 2-3 pacientov a pred nimi robi prehliadku.ziadne zachovanie info,sukromie...
@labus mozem sa spytat,Mateova berie pacientov aj od ineho zubara?mam dlhorocne problemy s jednym zubom,kolko priblizne si tam platila za jedno plombovanie?
@hoblinka13 zlatko áno berie aj iných pacientov, ale nas druhu otázku Ti neviem odpovedat lebo mne robila mostík, neplombovala mi zub...
Mudr.Zuzana Chlebová je užasná lepšiu v Lv nepoznám 😉