Mamičky prosím vás odporučte mi naozaj veľmi profesionálnu a milú logopedičku v Bratislave. Inštitút detskej reči sme žiaľ zavrhli, pretože len samotná diagnostika je pre nás finančne zničujúca a nereálna. Prosím napíšte mi mená doktoriek a síslo z ktorej časti Ba sú a konkrétne skúsenosti. Ďakujem veľmi pekne.
ja vrelo odporucam
Mgr. Ivana Papšová, klinický logopéd, 0905 982804
Ružinovská poliklinika
Ružinovská 10
číslo dverí 226
pozri http://www.klinickalogopedia.sk/ponuka.html
Ja som sice s dcerkou chodila "len" kvoli "R", ale odporucila mi ju moja pediatricka, ze je fakt dobra, a ze ma vysledky do par mesiacov, co inde sa deti R ucia aj rok a viac. Tym, ze nam pediatricka dala vymenny listok,platili sme len tusim 10 Eur za registraciu na prvej navsteve a vsetky ostatne sme uz neplatili, slo to na poistovnu. Dcerka tam bola dokopy asi 7x, a R uz vravela ukazkovo.
Je moc mila aj osobne, ludsky.
My mame super skúsenosť s Mgr. Luciou Dúbravickou, ktorá sedí na poliklinike Mýtna. Niečo sme doplácali, niečo bolo cez poisťovňu. Mala tam veľmi rada chodila.
ahojte potrebujem dobru logopedku v BA pre dcerku 3,5r. ktora tazko a malo rozprava, s dobrym pristup.
Kramare-neberu, Dr.na ZU na Kramaroch tiez nebere, v Dialogu sme na cakacke od zaciatku novembra a sme 367v poradi. Institut reci nas dal tiez do cakacky..neviem kedy a kolkati v poradi.
Hladame od novembra a bez uspechu. Bud neberu, maju plny stav, ci ozvat sa az...alebo mi to nikto ani nedvihne.
Nechcem ist zas k hocikomu, ale k niemu kto to s detickami vie.
Centrum vcasnej prevencie-neviem sa tam dovolat...a logopedicka ich ma mobil vypnuty.
@anefi chodime pravidelne, len teraz sme neboli cez sviatky. a musim sa objednat. my mam velky problem ize my chodime 2xdo tyzdna. ano zlepsenie nie za posledny rok velmi vyrazne, uz dcerke zacinaju rozumiet aj cudzi ludia. podla mna v BA lepsie nie su. hlasili sme sa aj do race do tej statnej ale tam sme stale v poradovniku nikto sa nam neozval.
na stafenikovej poradovnik (to uz sme chodili do asobi) a drahy su.
Skús si zavolať na Kramare na detskú psychiatriu, oni sa dost venujú poruchám reči a majú vlastnú Logopedicka ambulanciu, spolužiačka môjho krpca z MS tam chodi uz rok a veľmi výrazne sa jej reč polepšila