Poradíte dobrého hematológa v Martine alebo v Ružomberku?

nikol3
18. mar 2013

Hľadám maminku, ktorá má podobné problémi s dieťaťom ako ja. A to moje dieťa má vysoký feritín (železo) v krvi od narodenia no .Náš Dr. nám urobil všetký vyšetrenia , ktoré boli v jeho moci , no nepríšiel na nič. Ešte sa s takýmto prípadom nestretol. Nevedia jej určiť diagnozu, z akého dôvodu má vysoký FERITÍN . Preto som sa rozhodla ísť ďalej a hľadať niekoho presnejšie Dr. ktorý má skúsenosti s takýmto ojedinelým prípadom ako sme my. Vie mi niekto poradiť , bola by som vám veľmi vdačná. Dakujem.

jankagun
18. mar 2013

Ahoj.určite skús kontaktovať Doc.MUDr. Dobrotovú z Martinskej fakultnej nemocnice , ja k nej chodím lebo mam komplikovane rizik. tehotenstvo a je to uzasna doktorka.je ludska,vsetko vysvetli a snazi sa najst rozne riesenia,skvelá odborníčka,akú človek dnes medzi lekármi tak ľahko nenájde.má super individuálny prístup a venuje sa maximálne pacientovi.teda toľko moja skúsenosť 🙂 môžem len odporúčať

petah82
18. mar 2013

absolutne suhlasim s @jankagun . aj ja som k nej chodila s trombofiliou pocas tehu. skus si tam zavolat a spytat sa, ze mas takyto problem, ci by ti nevedela pomoct, minimalne ti niekoho poradi. nikdy som tam nevidela deti, caka sa tam aj cely den, preto by som si radsej pytala odporucenie k niekomu inemu v MT nemocke. dole je cislo http://www.hematology.sk/modules.php?name=Conte... a pozeram, ze je tam kontakt aj na detsku hematku, tak skus aj tam.