Staršie témy tu na stránke ako aj informácie na internete sú veľmi chaotické, tú istí lekári sa presúvaju z jedného zariadenia do druhého a už naozaj neviem, kde by som sa najskôr dostala ku komplexnému vyšetreniu dcérky (1.5 roka). Ďakujem za všetky rady.
ja mam intoleranciu a test na nu mi robili na kramaroch.tam su podla mna najlepsi lekari.
zaregistrovala som pozitivne referencie na tuto detsku gastro Dr. v centre Thalion
http://www.thalion.sk/o-centre/personal/MUDr-Da...,
my sme boli s malou v Procare na Betliarskej, spravili odbery na alergie a celiakiu, nejaka komplexnost inych vysetreni tam vsak nie je, je to len 1 ambulancia, super je ze ta objednaju na presny termin a ziadne cakanie
ja chodim tiez do Thalionu na Tomasikovej k Dr. Nemcsicsovej. Za dieta sa plati rocny poplatok 15 eur, objednanie je na presny termin. Doktorka je velmi mila, sestricka tiez. U nas sa nezistila ani intolerancia laktozy, ani celiakia, iba trosku znizena imunita. A kedze moje dieta je z tych skôr podvyzivenych, tak pijeme nutridrinky. Doktorka ju sleduje kazde 3-4 mesiace.
@nsoci ja tiez mozem odporucat MUDr. Bizikovu v Podunajskych Biskupiciach. Boli sme u nej dokopy 3x, kvoli refluxu, a pristup ako aj zo strany doktorky aj zo strany sestriciek hodnotim velmi dobre, sestricka je tam velmi mila a objenali nas na cas a vzdy nas aj vzali +- 10min.
My sme sa najprv objednavali na gastroenterologiu na Kramaroch, bola som tam osobne, ale ked som videla tie nervozne sestricky a termin sme dostali o 2 mesiace a tu v PB sme dostali termin do 2 tyzdnov, nebolo co riesit.
urcite pani doktorka Bizikova 😉
my sme boli pri Mudr. Kremenovej na Antolskej, strasne mila pani doktorka, aj k malej aj k nam, vsetko vysvetlila, vsetko povedala, na vsetko odpovedala 😉
Aj ja sa prikláňam k MuDr. Bízikovej, skvelá lekárka, milá k deťom, vie poradiť, malá mala silný reflux do roka, do roka a pol bola sledovaná a pekne sa z toho dostala 🙂 za čo pani doktorke aj ďakujeme 😵
My sme boli na Kramaroch u MUDr. Jany Košnárovej, velmi zlata pani doktorka
http://www.bratislava.sk/vismo/o_utvar.asp?id_o...
No maly ma alergiu na mliecnu bielkovinu...a brali krv na stokicu a ze negativne...stale kasovita stolica,zacali sme od seba drzat dietu a odvtedy ma tvarovanu stolicu...lebo zacal sa menit a ajtak divne spravanie ked sme nedrzali dietu...a ona ze s tymnim nic nema spolocne....no ok...a neprijemna bola :(
@lelemizuo Vdaka lelemizuo.Dcerka ma histaminovu intoleranciu a tiez sa mi nepaci stolica, spravaniemame detto, uz viem ze ju nieco boli a trapi my tu mame spojenie sj s histaminom, no mam podoxxrenie na dalsie intolerancie ako laktoza alebo nieco ine netusim. Nasli ste niekoho kto vam pomohol?Dakujem a drzim palce.M
poprosím na aké číslo voláte ked sa chcete objedať do biskupíc , nikde nemôžem zohnať detského gastroentrologa dokonca ani v sukromných centrach,dakujem
Ahoj @makika , podarilo sa niekoho nakoniec zohnat? Neviem ako to funguje na Kramaroch, ci sa da prist aj len tak bez terminu len s vymennym listkom a v sukromnych centrach ma vsade odpalili. Thalion uz detske gastro nema, Assiduo neobjednava resp. nemaju volny termin, sestricka nemala velmi potrebu mi vysvetlit situaciu :( Mudr. Bizikova neviem ci este funguje. Hroza.
Ahoj, v Ba som sa nikomu nedovolala ani na Kramara ani Bizikovej tak neviem. Súkromné len 1 mi dali termín za 3 mesiace za 100e- to som povedala,že dakujem. Nakoniec sme boli v Trnave dr.Silný v nemocnici , dali nám termín asi za 2 týždne ako sme volali. Boli sme tam spokojní, priestory storočné ale Ok.
@nsoci ja som bola s malým v Podunajských Biskupiciach u Dr. Bízikovej, bola v poho zlatá, s malým srandovala, rozprávala k nemu pekne 😉 je v areáli nemocnice bývalej tam v Biskupiciach, hneď na začiatku pri hlavnom vchode. Boli sme u nej kvôli intolerancii laktózy. Na nete nájdeš jej kontakt. Skús ju 🙂