Ahojte, hľadám detského logopéda pre 3 ročné dieťatko. Poprosila by som kontakt a odporúčanie na niekoho s kým máte skúsenosti. Môžete mi aj napísať, ako to chodí na takýchto vyšetreniach. ďakujem
Dobrý den, hladam dobru logopedičku v TT. Prosím poradte. Dakujem
Dobry den viete niekto o dobrej logopedicke v TT?
Ahojte, niekto aktualne neda kontakt?
Ahojte, bol niekto v tom sukr. centre na namesti J. Herdu? Ako to tam chodi? Poplatky,vysetrenia... Atd. ? Odporucate?
Ahojte pridávam sa. Aj mňa by zaujímalo aké máte skúsenosti.
Ahoj my sme chodili do sukromneho centa k dr.buntovej .cena za 45 min.-15 eur.boli sme spokojny a emali sme ziadne problemy.na zaciatku nam mailom poslali dotaznik ten sme vyplnili a zhodnotili nam ho.dieta je tam bud same alebo s rodicom.synovec tam chodil skoro 3roky a boli spokojny a my len 9mes.ale bolo to ok.aj pristup a ani cakacka nebola az taka dlha zalezi od problemu.ytajte sa rada odpoviem.
@stanulka27 .chcem sa spytat,za aku dlhu dobu vas objednali 1.krat a ako casto ste tam chodili?Ďakujem.
na kapitulskej skríža hotelu dream je logopedicka 0948 381854 🙂
@raona my, k pani Matusovej, uzasny pristup,velmi mila,citliva k detom, naozaj odporucam
🙂 parada
@senta_sofia prosim o kontakt na pani doktorku Matusovu. Dakujem
@oira skuste tento tiefenbacherova.b@gmail.com, maju ho na stranke, ja som pisala vzdy priamo na ich mail centrumreci@gmail.com
@senta_sofia dakujem, odpisali mi, ze je poradovnik na 2 mesiace :(
@oira ano,caka sa,ale casto niekto vypadne,tak to nie je az take hrozne
@senta_sofia dakujem
odporučam doktorku horakovu trnava poliklinika cez poistovnu nam velmi pomohla je skusena syn sa zajakaval a teraz super
ahoj, v trnave je centrum detskej reci:
ORDINÁCIA:
námestie J. Herdu 1 (mapa)
Trnava 917 01
KONTAKTNÁ OSOBA:
PhDr. Dana Buntová, PhD.
Tel: 0903 / 313 966
Email: buntovadana@gmail.com