Poradíte detského gynekológa v Bratislave?

zunastruna
22. nov 2013

Poprosím vás o referencie na dobrého detského gynekológa v BA. Ďakujem za každý tip a kontakt.

jasminet
22. nov 2013

na antolskej - dr. niznanska na 100%, dr. scholtz myslim a dr. sysak. inam by som nesla.

lyby
22. nov 2013

My sme boli na Kramaroch,bohuzial si nepamatam meno(podla mna je tam len 1),ale pani doktorka bola skvela.

patricia2007
23. nov 2013

ahoj a kvoli comu ak sa mozem spytat ? ja som bola par krat u jedneho detskeho gyn s dcerami, neodporucam taky masochista ze dcera ma dodnes traumu, zvaz si kvoli comu a ci musis dietatom ist, nepochopim nasich detskych lekarov ze vobec nas posielaju na taketo vysetrenia ku gyn., v rakusku s nemecku taketo problemi riesi detsky lekar ktoreho dieta pozna a veri mu, ja som dopadla velmi zle u toho doktrora bola som potom hned u lekara detskeho v rakusku ten sa zhrozil ze co su to za praktiky, je to velmi uznavany detsky gynekolog v BA, nikdy uz viac by som tam dieta nedala,,,,v rakusku mi povedal doktor ze to co on malej spravil za nerobilo ani po vojne v nemecku a v rakusku, uplna banalita co sa da odstranit mastou jej lekar trhal rukami, keby som tam mala este dnes ist znova asi ho vyfackam,,,,taka som nahnevana aj na seba ze som tam vlastne sla

mammaroma
23. nov 2013

Na Kramároch je Dr. Borsíková v Detskej fakultnej nemocnici, prípadne v Dérerovej robí aj detskú gynekológiu Dr.Feráková.

lucique29
26. nov 2013

Boli ste niekto u Dr. Borsikovej ak ano aka je?? ,,dakujem

priadka
20. nov 2017

@patricia2007 ktorý lekár to bol?