Poradíte detského gastroenterológa vTrenčianskom kraji?

evinkapd
12. dec 2012

Hladam dobreho gastroenterologa pre dcerku. Má problem so stolicou. Ked jej utieram riťku na papieri sa objavuje krv ale v stolici ju nemá. Boli sme u gastroent.v BB v nemocnici , povedala nam že z toho vyrastie a nič s tým viac nerobila. Dcerka sa často sťažuje na bolesť bruška a už som si všimla že jej ide z pusinky zápach. Poradíte mi prosím ????

xlucia
12. dec 2012

je pravdepodobne, ze ide o dve rozne veci. ta krv na papieri. je cervena, jasna, alebo tmava? je to bodka, alebo zrazenina? je dcera tuhu tvrdu stolicu. pije dost? papa dobre?
zapach z ust moze byt tak z toho ze malo pije, ako aj z toho ze ma kyselinu, alebo moze mat helicobaktera, alebo jej nedoviera zaklopka na zaludku.
v kazdom pripade kup kvalitne probiotika najlepsie probio fix, a kup b komplex. denne jednu tabletku. vela pit po troche. ak sa to do tyzdna nezlepsi, potom urcite k dr. a vysad mlieko

bambibam
12. dec 2012

Ja chodím k dr.Bielikovej ,vyšetrí,vysvetlí,hned spraví sono (za poplatok) , poradí, mi sa stým trápime tiež, ale krv na stolici nemá stále iba niekedy -ked má tvrdú bobkovitú stolicu a hlavne ked dlkšie nekaká 2-3 dni, veľa tekutín ,nám poradila tiež obmedziť mlieko - ale nevyradiť a samozrejme sladkosti obmedziť alebo až po jedle.